Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Vytvor si svoje vlastné tričko online.

Datum: 18.01.2012

Vytvor si svoje vlastné tričko online: Designer.Tricka.sk.

Byť originálnym pri obdarovaní svojho blízkeho je dnes celkom náročnou úlohou. Vymyslieť naozaj jedinečný darček, ktorý sa pre obdarovaného stane ozajstným prekvapením sa často stáva nočnou morou, ktorá nám celkom pokazí radosť z príprav na nastávajúcej oslavy alebo párty na ktorú sme pozvaný. Elegantné vyriešenie tohto problému nám môže poskytnúť aplikácia Designer.Tricka.sk.

Táto naozaj‚ user friendly‘ stránka venovaná tričkám nám ponúka jednoduchý spôsob, ako si online vytvoriť, upraviť a objednať vlastné tričko s potlačou presne podľa našich predstáv. Pri tvorbe trička nie sme obmedzovaný takmer ničím, okrem limitov našej vlastnej tvorivosti. Aj pre tento prípad nám Designer.Tricka.sk ponúka riešenie: k dispozícii máme širokú paletu grafických návrhov pre voľné použitie. Obrázky rôznych motívov a kategórií nám ponúkajú bohaté možnosti pre realizovanie svojich predstáv. Pre zjednodušenie je pripravená galéria hotových predpripravených tričiek, ktorá nám ponúka možnosť jednoduchého nákupu už hotového dizajnu.  Výhodou je možnosť nahrať napríklad aj vlastnú fotografiu a umiestniť ju na tričko podľa svojej predstavy. Stačí si vybrať najhodnejší obrázok, vložiť na tričko, doplniť vhodným vtipným textom a tričko na mieru je pripravené na objednanie. 
Pre výber tričiek máme k dispozícii niekoľko najobľúbenejších tričiek, polokošieľ a mikiny. Vo väčšine prípadov sú v každej kategórii zastúpené strihy pre univerzálne použitie (unisex), ale aj špeciálny pánsky, dámsky strih, ako aj detské veľkosti. Všetok textil je ponúkaný v širokej farebnej palete.
Takto navrhnutý produkt potom stačí upraviť do finálnej podoby doladením detailov ohľadom farebnosti a umiestnenia motívu, veľkosti a farby trička a nakoniec odoslať objednávku, všetko pravdaže pekne online.
Pre uloženie a odoslanie objednávky nás stránka vyzve na registráciu, v posladnej fáze potvrdenia máme možnosť objednať doručenie trička kuriérom a vybrať spôsob platby.
Výroba fotografickej potlače sa realizuje digitálnou technológiou s vysoým rozlíšením, čo zabezpečuje kvalitný výsledok na veľmi efektnej úrovni. Pre nápisy a jednoduché znaky sa štandardne používa technológia flock / flex, čo je vyrezávaný nažehlovací materiál s efektom semišového, alebo gumovitého povrchu. Pre prípad potreby zaujať, či vzbudiť svojim výzorom alebo označením pozornosť „šokovou metódou“ sú k dispozícii špeciálne povrchy, napríklad glitrovené, fosforové, reflexné, metalické, zlaté a pod. Z týchto materiálov je možné dosiahnuť vskutku brilantných a šokujúcich výsledkov, ktoré v určite neostanú bez povšimnutia. Niektoré 3D efekty v štýle disko, retro, alebo technické reflexné farby sa ponúkajú pre navodenie slávnostnej atmosféry, ktorá z „obyčajného“ trička vykúzli ozajstné prekvapenie, ktoré s pridanou hodnotou praktického oblečenia určite poteší nielen samotného oslávenca, ale aj pobaví celú zúčastnenú pospolitosť.

Táto naozaj‚ user friendly‘ stránka venovaná tričkám nám ponúka jednoduchý spôsob, ako si online vytvoriť, upraviť a objednať vlastné tričko s potlačou, presne podľa našich predstáv. Pri tvorbe trička nie sme obmedzovaný takmer ničím, okrem limitov našej vlastnej tvorivosti. Aj pre tento prípad nám Designer.Tricka.sk ponúka pomôcku: k dispozícii máme širokú paletu grafických návrhov pre voľné použitie. Obrázky rôznych motívov a kategórií nám ponúkajú bohaté možnosti pre realizovanie svojich predstáv. Pre zjednodušenie navrhovania je pripravená galéria hotových predpripravených šablón tričiek, ktorá nám ponúka zrealizovanie jednoduchého nákupu už hotového dizajnu.

Výhodou je možnosť nahrať napríklad aj vlastnú fotografiu a umiestniť ju na tričko podľa svojej predstavy. Stačí si vybrať najvhodnejší obrázok, vložiť ho na tričko, doplniť vhodným vtipným textom a tričko na mieru je pripravené na objednanie. Potláčať sa dá predná strana trička, chrbát, alebo na rukáv. Pre výber tričiek je k dispozícii kompletný online katalóg reklamného textilu, priamo v aplikácii je možnosť vybrať z niekoľkých najobľúbenejších tričiek, polokošieľ a mikín. V ponuke sú kvalitné značky textilu: B&C, Fruit of the loom, Hanes, Stedman, Slazenger.. Vo väčšine prípadov sú v každej kategórii zastúpené strihy pre univerzálne použitie (unisex), ale aj špeciálny pánsky strih, dámsky strih, ako aj detské veľkosti. Všetok reklamný textil je ponúkaný v širokej farebnej palete, určený na potlač.

Takto navrhnutý hotový produkt potom stačí upraviť do finálnej podoby doladením detailov ohľadom farebnosti a umiestnenia motívu, veľkosti a farby trička a nakoniec odoslať objednávku. Všetko pravdaže pekne online. Pre uloženie a odoslanie objednávky nás stránka vyzve na registráciu, v posladnej fáze potvrdenia máme možnosť objednať doručenie trička kuriérom a vybrať spôsob platby.

Výroba fotografickej potlače sa realizuje digitálnou technológiou s vysoým rozlíšením, čo zabezpečuje kvalitný výsledok na veľmi efektnej úrovni. Väčšie náklady sa tlačia sieťotlačou, čo je najtrvácnejšia technológia potlače textilu. Pre nápisy a jednoduché znaky sa štandardne používa technológia flock / flex, čo je vyrezávaný nažehlovací materiál s efektom semišového, alebo gumovitého povrchu. Pre prípad potreby zaujať, či vzbudiť svojim výzorom alebo označením pozornosť „šokovou metódou“ sú k dispozícii špeciálne povrchy, napríklad glitrovené, fosforové, reflexné, metalické, zlaté a pod. Z týchto materiálov je možné dosiahnuť vskutku brilantných a šokujúcich výsledkov, ktoré v určite neostanú bez povšimnutia. Niektoré 3D efekty v štýle disko, retro, alebo technické reflexné farby sa ponúkajú pre navodenie slávnostnej atmosféry, ktorá z „obyčajného“ trička vykúzli ozajstné prekvapenie, ktoré s pridanou hodnotou praktického oblečenia určite poteší nielen samotného oslávenca, ale aj pobaví celú zúčastnenú pospolitosť.

Čítané: 2836 x