Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Batoh na notebook pre malého programátora

Datum: 18.01.2012

Odľahčene môžeme povedať, že vaše deti, ktoré idú prvý krát do školy, potrebujú  v prvom rade poriadne tašky do školy, potom peračníky a zošity. Školské tašky pre prvákov sú typické aj tým, že „myslia“ v prvom rade na chrbticu našich ratolestí.

Potrebujete svojho prváčika vystrojiť do školy? Uvažujete čo mu „zavesíte“ na chrbát? Premýšľajte dôkladne, detská chrbtica je totižto obzvlášť citlivá na nepriazne vonkajšieho prostredia.

Odľahčene môžeme povedať, že vaše deti, ktoré idú prvý krát do školy, potrebujú  v prvom rade poriadne tašky do školy, potom peračníky a zošity. Školské tašky pre prvákov sú typické aj tým, že „myslia“ v prvom rade na chrbticu našich ratolestí. Sú zväčša vybavené kvalitnou výstužou.  Ich  ramená a zadná časť sú adaptabilné  detskému chrbtu a vďaka tomu ho nezaťažujú a nespôsobujú deformácie, ktoré sa v neskoršom veku podpisujú pod skoliózu detskej chrbtice a ďalšie deformácie chrbtice.

Školské tašky by ste mali vždy vyberať nielen podľa kvalitného materiálu, ale hlavne podľa toho, ako sedia vašej ratolesti na chrbte. Nikdy by vaším rozhodujúcim ukazovateľom pre kúpu nemal byť len dizajn alebo podtlač s nejakou populárnou detskou postavičkou. Tá vášmu dieťaťu chrbticu nenarovná. Prvoradá by pre vás mala byť vždy kostra a celková „stavba“ tašky. Radíme vám, dať prednosť kvalite a kúpiť tašku s kvalitnou rúčkou, pretože v čase, keď sa prváčik (v podstate každý malý žiak) pohybuje po škole, poväčšine nosí tašku v ruke.

Batoh na notebook nezabudnite kúpiť, ak máte doma malého „programátora“. Nemal by byť so zbytočne ťažkého materiálu. V rámci dizajnu je to dnes v oblasti batohov širokospektrálne a farebné. Už dávno neplatí, že batohy pre notebooky musia byť čierne a fádne. Dnes je možné kúpiť si batoh v akejkoľvek farbe a vzore. Fantázii sa medze nekladú.

Čítané: 1519 x