Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Vyfarbite sa!

Datum: 24.06.2010

Či už sa chystáte na dovolenku, alebo plánujete leto prežiť v meste, novinky v podobe tašiek, kabeliek a kufrov sú určené pre všetkých, ktorí sa neboja experimentovať s farbami a tvarmi. Letná sezóna sa ponesie znamení farebných variácii a retro dizajnu.

Namiešajte si spolu s nami svieži farebný kokteil.  Toto leto sú v kurze sýte cyklámenové tóny, ale aj jemné odtiene ružovej či lila. Krok vedľa však určite nespravíte, ak siahnete po všetkých letných farbách. Nosí sa žiarivá žltá i ľadová modrá. Pri výbere si dajte záležať a zamerajte sa iba na kvalitné kúsky s prepracovanými detailmi. Žiarivé tóny totiž odhalia aj tú najmenšiu nedokonalosť vyhotovenia.

Kolekcia kabeliek a tašiek Lacoste na sezónu jar/leto 2010 ponúka všehochuť. Tradičnú športovú eleganciu dopĺňa detská hravosť vo farbách a dámska zrelosť v tvarových variáciách. Inšpirácie zo svetových mól sú znateľné v každom detaile, ktorý je upravený pre potreby bežných i výnimočných dní. Modely sú navrhnutú pre všetky činnosti, ktoré počas dňa vykonávate, trendové tak môžete byť pri každej príležitosti. Pri rannom nákupe, v práci, na dovolenke, i pri večernom drinku...

Pre roztopašných...

Ak občas zatúžite vrátiť sa do detských čias, tak práve pre vás je určený originálny kúsok Lacostecomic croc shopping (38 €), ktorý si môžete vziať na nákup a odvážnejšie z vás aj do práce. Oblečte si veselé letné šaty, zveste tašku z vešiaka a vybehnite si na nákup voňavého čerstvého pečiva. A deň sa tak začne neuveriteľne príjemne...

Urobte z vašej batožiny štýlový doplnok

Chystáte sa na cesty a chcete byť trendový? Máme pre vás zopár unikátnych modelov s ktorými vás zaručene nikto neprehliadne! Podobne, ako kabelky, aj kufre tejto sezóny nadchýnajú farebnými kreáciami. Je len na vás, či sa necháte zviesť šteklivou cyklámenovou, dráždivou červenou alebo provokujúcou žltou. Ak však preferujete skôr nadčasovú eleganciu, módny diktát tejto sezóny je naklonený aj retro dizajnu.

Kolekcia Samsonite Bright Lite je vyrobená z lesklého polykarbonátu, ktorý sa vyznačuje nízkou hmotnosťou ale zároveň vysokou odolnosťou voči poškodeniu. Dostanete ho vo všetkých módnych farbách.

Kolekcia Vintage pripomína doby, kedy cestovanie bolo očarujúce a romantické a keď exotické destinácie lákali srdcia dobrodruhov a kufre boli plné rôznych pokladov z Maroka, Paríža a Šanghaja. Samsonite, celosvetový líder v oblasti riešenia cestovania, priniesol opätovne túto nadčasovú eleganciu v rámci prémiovej kolekcie Vintage Black Label a vrátil tým aj pôvab z cestovania späť do 30-tych a 40-tych rokov minulého storočia.

Na Slovensku je obchodným a servisným strediskom pre značku Samsonite a Lacoste spoločnosť Samdex s.r.o. Viac informácií môžete získať na: info@samdex.sk, www.samdex.sk

Čítané: 782 x