Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Konečne prišlo leto, prispôsobte mu šatník

Datum: 24.06.2013

Slnko sa nám konečne ukázalo, a už máme pocit, že zrazu z typického jesenného počasia sme vhupli rovno do tropického leta. Teploty skutočne stúpajú do astronomických výšin, ale aj napriek tomu sme radi, že slnko sa predsa ukázalo a leto bude.

 

S každým stupňom tak odkladáme oblečenie a siahame po ľahkých vzdušných kúskoch. Horúcim trendom sú samozrejme tričká. Tie sa vyrábajú v rôznych farbách, vzoroch a strihových prevedeniach, a sú tak ideálne na leto aj letnú dovolenku. Hodia sa skutočne ku všetkému, a ak si vyberiete tričko s potlačou, možno rozveselíte seba aj okolie. Obľúbené sú najmä vtipné motívy.

Tričiek nie je nikdy dosť, a to platí nie len pre ženy, ale aj pre mužov je to asi najobľúbenejší kúsok oblečenia. Najmä v lete ponúka štýlové pánske tričko dostatočné pohodlie aj pri vysokých teplotách. Tento kúsok oblečenia dokáže ľahko zmeniť celý výzor človeka. Jednoduché tričko pôsobí vkusne takmer pri každej príležitosti, no a ak máte radi pestré alebo výstredné oblečenie stačí výrazná farba, alebo zaujímavá potlač a ste stredobodom pozornosti. Pánske tričká sa však vyrábajú vo veľkej miere rovnaké. Líšia sa len materiálom, farbou či potlačou. Strih je však v zásade rovnaký.

Tu sú na tom lepšie ženy, keďže práve ženská móda umožňuje rôzne experimenty v materiáloch, ale najmä strihoch. Nájsť krásne dámske tričko na internete či v obchode tak nie je veľký problém. Aj keď ich je plná skriňa, vždy sa nájde kúsok, ktorý tam patrí a musí sa jednoducho zmestiť.

Tričká sú teda dôležitou súčasťou aj dovolenkovej batožiny.

Čítané: 1991 x