Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Správny šperk pre každú ženu

Datum: 30.11.2013

Opäť je tu obdobie, ktoré nás núti z vrecka vyťahovať peniaze. Vianoce sa stali symbolom skôr nákupnej horúčky a čas strávený s rodinou sa tak dostal do úzadia. Chceme samozrejme potešiť svojich najbližších, no netreba myslieť len na darčeky. Pri ich výbere však dajte prednosť kvalite pred kvantitou. 

Obdarovať deti nie je komplikované, ak nie sú rozmaznané poteší ich hračka, či pekná rozprávková knižka, no najmä s našimi polovičkami je to komplikovanejšie. Určite sa Vám tak stalo, že nech kúpite akýkoľvek darček reakcia je vždy rovnaká, a to nie práve príjemná. Ženy sú náladové, no ak si pod stromčekom nič nenájdu, či dokonca zabudneme na ich sviatok, oheň je na streche a len tak ľahko sa uhasiť nedá. Kúpiť nejaký darček je teda nutnosť, no ako nájsť niečo, čo poteší?

Vyberte si okruh a zamerajte sa len na istú kategóriu. Ak viete aký parfém používa, kúpte jej ten. Oblečenie však radšej vynechajte, a vyberte skôr pekný šperk. Tu Vám odpadnú starosti so správnou veľkosťou. Krásny šperk určite poteší a naviac ho pohodlne kúpite aj online. Šperky však nepatria k najlacnejším darčekom, preto stačí aj len jeden, prípadne pekná súprava. Vašu peňaženku, ale aj partnerku potešia napríklad aj náušnice Swarovski od esperky.sk.

Osobitnou kategóriou sú aj hodinky. Dámske hodinky plnia nielen praktickú funkciu, ale skrášľujú zápästie každej ženy. Dámske hodinky môžete taktiež objednať aj online. Pri hľadaní tých správnych si môžete vybrať aj pánsky model pre seba na hodinky-guess.cz.

 

Čítané: 2488 x