Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Potešte svoju priateľku

Datum: 20.02.2014

Urobili by ste všetko pre svoju milovanú, no akosi vždy zabudnete na významné jubileá? Dnes sa aj zábudlivosť dá riešiť rôznymi pripomienkami napríklad v mobile. Významných dátumov je v kalendárnom roku pomerne veľa, avšak svoju partnerku môžete prekvapiť aj mimo týchto dní.

Ženy sú jednoducho rady obdarované, len si musíte dať pozor, aby toto Vaše gesto nepochopila inak. Neraz sa totiž stane, že ak Vám veľmi neverí, bude sa dožadovať vysvetlenia, čo ste vyviedli. Ženy niekedy všetko vidia v čiernych farbách. Najmä však na začiatku vzťahu sú takéto prekvapenia vnímané veľmi pozitívne. 

Práve máme za sebou asi najvýznamnejší deň pre zamilovaných. Ak ste nestihli, alebo nemali čas zháňať ten správny dar, skúste potešiť partnerku práve teraz. Vyberať môžete aj z Valentínskych darčekov. Nie vždy je však ľahké nájsť to pravé. Kvety sú klasikou, no občas to chce aj zmenu. Ak Vaša priateľka má skvelý zmysel pre humor, zasmejte sa spoločne a kúpte jej vtipný darček.

Po dlhšom vzťahu sa však tak trochu očakáva, že siahnete aj hlbšie do vrecka. Ideálne sú samozrejme šperky, no krabičku s vzácnym prekvapením si zaslúžia najmä manželky, či snúbenice. Ak totiž nemáte v pláne darovať snubný prsteň, mohli by aj krásne diamantové náušnice spôsobiť nemalé sklamanie. V prípade, že Vaša vyvolená už takýto prejav lásky má, pokojne sa inšpirujte výberom luxusných diamantových šperkov aj na internete. Nemáme predsa čas behať po obchodoch. Ten správny šperk vyberiete aj v pohodlí domova na vipgold.sk. Dajte však pozor, aby bolo prekvapenie dokonalé.

 

Čítané: 1862 x