Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Štýlovo do chladných zimných dní

Datum: 13.11.2014

Štýl, elegancia a dokonalý outfit – to je snom mnohých mužov, ktorí sa chcú perfektne obliekať aj počas chladných zimných dní. Len niekoľko obchodov Vám ponúka naozaj štýlové oblečenie, v ktorom sa nebudete „hanbiť“ vyjsť von na ulicu a ktoré taktiež aj pozdvihne Vaše sebavedomie. Jedným z nich je rozhodne aj eshop Denzel.

Večná dilema – kabát či bunda?

Ak aj Vy riešite práve túto otázku skoro za každým, ako vychádzate von z bytu či domu, máme v pláne Vám ponúknuť na ňu odpoveď. Jednoznačne ... A nie, nič nie je jednoznačné a výber kabátu či bundy prispôsobte Vášmu ostatnému oblečeniu. Napríklad panske zimne bundy sú oveľa flexibilnejšie, ako kabáty, aspoň čo sa ich kombinovateľnosti k rôznym typom oblečenia týka. Bundu si dáte na seba, či už máte oblečenú športovú súpravu alebo elegantné nohavice. Je akceptovateľná pri viacerých outfitoch a najmä kvôli tomu je aj veľmi obľúbená. Niektoré zimné bundy sú však zbytočne hrubé, čo Vás od ich kúpy odrádza. Dnes je však na trhu množstvo búnd, ktoré sú relatívne tenké, avšak dokážu Vás ochrániť pred chladom. V mnohých faktoroch sa podobajú na kabáty, avšak stále si zachovávajú svoj klasický vzhľad. Bunda je väčšinou farebne pestrejšia ako kabát, čím sa stáva oveľa štýlovejším oblečením. Taktiež je nutné podotknúť, že kabaty sú ako keby určené viac pre starších mužov, teda na tínedžeroch ich takmer nevidieť. Je to však otázka vkusu a tiež aj cieleného outfitu. Kabát či bunda sú však nevyhnutným oblečením.

A čo mikiny?

Častokrát je vonku relatívne teplo aj počas zimného obdobia a práve to je čas, kedy chceme kabát či bundu nechať doma. Ako vrchné oblečenie si volíme svetre či mikiny, ktoré sú s kapucňou či bez nej a v ktorej sa cítime oveľa voľnejší. Väčšina mikín je však vyrobená z bavlny, ktorá nás nedokáže ochrániť od dažďa či iných poveternostných podmienok. Rozhodne je však bavlna veľmi príjemná na nosenie a takéto mikiny vyzerajú veľmi štýlovo, vkusne a dokonale kopírujú mužskú postavu. Vyberte si nielen pánske mikiny v eshope Denzel.sk

 

FOTO: denzel.sk

Čítané: 4548 x