Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Atraktívnejšia rovná sa sebavedomejšia

Datum: 19.02.2015

Máte sladkých osemnásť a stále ste si ešte nenašli priateľa. Všetky kamarátky okolo Vás už nejaký ten rôčik randia so svojimi frajermi a Vy si stále nemôžete žiadneho nájsť. Možno si pripadáte málo atraktívna, alebo ste len plachá. Ak nemáte priateľa v tomto veku, tak to nie je žiadna katastrofa. Horšie sú na tom ženy, ktorým ťahá na štyridsať a možností ako sa zoznámiť so slobodným mužom majú už pomenej. Vy teda zúfať rozhodne nemusíte a počkať si na svoju pravú lásku môžete úplne pokojne ešte niekoľko rokov. 

Každá žena, v každom veku túži byť atraktívna a páčiť sa. Niektoré tvrdia, že na svoj vzhľad dbajú najmä kvôli sebe. Tomu by som však veľmi neverila. Ak žena absolvuje rôzne skrášľovacie kúry a prehnane dbá na svoj vzhľad, tak je v tom určite nový chlap. V prípade, že je slobodná, tak je to úplne v poriadku. No ak sa takto začne správať vydatá žena, tak by sa jej manžel mal mať na pozore.

Ak túžite po zmene svojho vzhľadu, aby ste sa viac páčili mužom, tak nemusíte siahať hneď po plastických operáciách s cieľom nechať si vylepšiť všetky časti tela. Mužom sa budete páčiť aj prirodzene pekná, ak sa pekne upravíte. Na atraktivite každej žene určite pridá, ak sa zbaví nadbytočných kilogramov. Ak si myslíte, že keď si na seba navlečiete obtiahnuté legíny veľkosti M a Vaše konfekčné číslo je XXL, tak budete mužov skôr odpudzovať. V prípade, že sa Vám veľmi nedarí chudnúť, tak radšej voľte oblečenie, ktoré Vám opticky nejaké to kilo uberie. Pozrite sa do svojho šuplíka so spodným prádlom. Ak v ňom prevládajú neforemné „bombarďáky“, tak na romantickú noc môžete rovno zabudnúť. Kúpte si atraktívne spodné prádlo, ktoré zvýrazní Vaše prednosti a potlačí Vaše nedostatky. Nohavičky vyberajte podľa Vašej postavy. Ak ste štíhlejšie, tak si môžete dovoliť aj pekné čipkované tangá. Objemnejšie dámy by mali voliť sťahovacie nohavičky s čipkou. Pri malých prsiach sa spoľahnite na push-up podprsenku. Ak so svojim hrudníkom nie ste spokojné, tak môžete investovať do silikónových implantátov a prsia si nechať zväčšiť

 

Foto Marin / freedigitalphotos.net

Čítané: 4243 x