Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Retro, elegancia aj extravagancia - to sú trendy pre dámske slnečné okuliare tohoto roku!

Datum: 13.04.2015

Jar je už v plnom prúde, a preto sa nie je čomu čudovať, že vám čas od času slnečné lúče  dajú jasne najavo, že bez štýlových slnečných okuliarov sa v tohtoročnej sezóne rozhodne nezaobídete. Práve teraz je ten najvyšší čas urobiť si predstavu, aké trendy budú v tomto roku udávať smer a ak chcete byť “in” a podľa poslednej módy, mali by ste vedieť aké slnečné okuliare si tento rok nasadiť na nos.

Aké budú trendy 2015?

Chcete potešiť a vykúzliť radostný úsmev na tvári? Potom verte, že tento rok budú v kurze tie najmódnejšie modely dámskych slnečných okuliarov, medzi ktorými si bude doslova radosť vyberať! A na čo sa teda môžete tešiť? V prvom rade treba spomenúť, že sa aj tohtoročná sezóna ponesie v príjemnom a stále obľúbenejšom duchu retra. Výrobcovia sa nechali inšpirovať klasickými tvarmi, ktoré boli typické pre magické 70. roky 20. storočia. Na pulte sa tak objavia geometrické tvary, jasné farby, Aviator, mačacie aj veľké okuliare. Chcete sa dozvedieť viac? Potom rozhodne neprestávajte čítať!

Obľúbené mačacie oči

Dámske slnečné okuliare známe pod názvom "cat eyes" sú medzi ženami stále obľúbenejšie a výrobcovia sú si toho dobre vedomí. Preto na tento štýl "ala mačací pohľad" nezabudli ani v roku 2015 a prichádzajú s viac než pestrou ponukou tohto trendu. Slnečné okuliare mačacie oči sú sexy a svojej nositeľke prepožičajú zvodný pohľad, ktorému pôjde len ťažko odolať. V ponuke budú v mnohých farebných prevedeniach, najobľúbenejšie však bezpochyby bude červená, ktorá sa stala akousi módnou stálicou. V tomto roku však pofrčia aj neobvyklé designy, ktoré sa odrazia najmä na motívoch - vyberať si tak budete môcť zo vzorov šnúrok, kvetín, hviezd či mnohých iných.

Pútavé veľké slnečné okuliare

Čo sa veľkých slnečných okuliarov týka, nikdy nevyjdú z módy a preto budú v ponuke aj na tohtoročných pultoch, kde ich rozhodne neprehliadnete. Avšak pozor - nie všetky veľké okuliare budú absolútnou špičkou medzi tohtoročnými trendmi! Chcete vedieť, aké hľadať? Hitom roku 2015 budú nápadne veľké slnečné okuliare zaoblených tvarov s jasne farebným prevedením. Vyhýbajte sa preto ostrým líniám a nenápadným odtieňom, s ktorými nikoho nezaujmete. Čo sa materiálov týka, máte voľnú ruku a voliť tak môžete medzi kovovými i plastovými a kombinácia týchto materiálov je stávka na istotu.

Lahôdka len pre odvážnych - okrúhle slnečné okuliare

Slnečné okuliare doslova okrúhlych tvarov síce zaujmú už na prvý pohľad, k ich nosenie sa ale odhodlajú len ozajstné hrdinky! Inými slovami, okrúhle okuliare skrátka nie sú pre každého. Ich nosenie si užijú len ozajstní módne fajnšmekri - ženy, ktoré módu milujú a vedia si ju patrične užiť! Hitom budú okrúhle slnečné okuliare s tenkým rámom, ktoré budú pôsobiť decentne až nenápadne. Kto chce svoju módu posunúť na vyššiu úroveň, mal by staviť na skutočne masívny rám, ktorý priláka zvedavé pohľady. Ak máte dostatok odvahy, viete, ktoré okuliare sú práve pre vás tie pravé!

Čítané: 5192 x