Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Originálny vianočný darček? Vtipné tričko s potlačou

Datum: 05.11.2015

Vianoce sa pomaly, ale isto blížia a začať zháňať darčeky už teraz, by bolo najvhodnejšie. Nechcete predsa nakupovať na poslednú chvíľu, kedy budú obchody preplnené a nakoniec budete pod vplyvom stresu. Pýtate sa, čím potešiť vašu rodinu, priateľov či známych? Čo tak im podarovať tričko s vtipnou potlačou, ktorá rozosmeje nielen vás, ale i obdarovaného? 

Väčšina ľudí neobľubuje „mäkké“ darčeky, keďže sa v nich väčšinou skrýva niečo, čo nám až takú radosť nespraví. Uznajte sami, že dostať ďalšie pyžamo alebo ponožky nie je nič originálne a koniec koncov, máte toho až až. Pokiaľ teda rozmýšľate ako potešiť vaše ratolesti či blízkych, určite sa zamerajte na niečo, čo ani vo sne nečakajú!

Darček, ktorý jednoznačne pobaví

Tričká s potlačou v eshope - www.geekz.sk, patria medzi originálne darčeky, ktoré potešia snáď každého, a to bez rozdielu na vekovú kategóriu obdarovaného. Na výber máte i jedinečné mikiny s potlačou, ale aj body, tašky, plagáty, vankúš či rôzne iné doplnky. Výhodou je najmä to, že si môžete vybrať na základe špecifickejších požiadaviek ako je farba, veľkosť či krátky/dlhý rukáv. Čo sa týka samotnej veľkosti, tú zistíte veľmi jednoducho, a to pomocou veľkostnej tabuľky. Samozrejme, že si môžete zvoliť detský/dámsky/pánsky strih vami vybraného trička či mikiny s potlačou, takže pokojne môžete potešiť celú vašu rodinu či kolegov v práci.

Geekz používa pri výrobe potlačí špeciálne vyvinuté technológie, ktoré zaručujú prvotriednu kvalitu a dlhú životnosť. Výborná kvalita, bezkonkurenčné ceny a rýchle dodanie na SR či ČR sú samozrejmosťami, ktoré vám tento eshop ponúka. Využite i jedinečné zľavy a akcie: 1+1, 2+2, 3+3 i 5+5, ale aj jednorazové zľavy na vtipné tričká a mikiny, a to do výšky až 50%! A to sa už naozaj oplatí!

 

Obrázok:geekz.sk

Čítané: 4755 x