Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Dokonalý muž – gentleman!

Datum: 25.01.2016

Poznáte ho? Na prvý pohľad, prvými slovami či prvým činom. Gentleman je rozhodne muž, ktorý pozitívne zaujme každú ženu. Je milý, pozorný a dobre vyzerá. Práve vzhľad je rozhodne ten prvok, ktorý si všimneme ako prvý. Elegantné oblečenie spolu s doplnkami a topánkami, ktoré k sebe jednoducho ladia. Takýto muž nemá od dokonalosti často ďaleko.

Elegantné oblečenie ako absolútny základ

Naozaj, pokojne môžete zabudnúť na športový outfit v pravom slova zmysle. Nehodia sa vyťahané tepláky ani mikina. Aj keď, s príchodom nových štýlov mikín by sa dalo o tom polemizovať. Klasické pánske mikiny pre mužov však disponujú kapucňou, ktorá ako keby elegantný dojem zvykne kaziť.  Alternatívou sú však mikiny bez kapucne často zamieňané so svetrami, pričom rozdiely sú naozaj nepatrné.

Ako elegantný základ pánskeho oblečenia poslúžia predovšetkým košele, saká, nohavice, topánky a mnohé elegantné doplnky. V prípade spojenia košeľa a sako nezabudnite zladiť jednotlivé štýly. Často sa totiž stáva, že košeľa je v určitom vzore a taktiež aj sako má svoje výraznejšie prešívanie. Pánske košele s dlhým rukávom do elegantného outfitu sú ako stvorené. Dlhý rukáv je vždy vhodný k saku, nikdy nie krátky, to by bolo spoločenské faux-pas.

A čo v prípade chladnejšieho počasia?

Kabát, bunda alebo vesta. Z každého oblečenia sa dá vybrať aj elegantnejší kúsok. Najmä však bundy sú pomerne obľúbené, najmä pre ich jednoduché spojenie aj so športovým a elegantným outfitom. Kvalitná prechodná bunda s dvojitým prešívaním je pre mnohých mužov skutočne tou správnou voľbou.

Skvelý výber pánskeho oblečenia a doplnkov na Vás čaká v eshope JustMAN.sk, ktorý Vám prináša športovo-elegantnú módu pre každého muža.

Čítané: 4394 x