Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Dozlatista vyfarbené Vianoce

Datum: 25.11.2010

Jeden dobre zvolený darček povie viac ako tisíc drobností. Doprajte v duchu tohto hesla svojim najbližším pod vianočný stromček zlatisté prekvapenia, ktoré odhalia vaše city vo veľkom štýle.  

Ako a kde vybrať darček, ktorý  v magickej atmosfére Vianoc naozaj poteší? Taký, z ktorého ľudovo povedané spadne sánka a rozžiaria sa oči? Odpoveď je pomerne jednoduchá. Každý správny gentleman určite len potvrdí, že najmä u ženy najlepšie zapôsobíte štýlovou klasikou, ktorá vyrazí dych luxusným prevedením. Snáď najelegantnejšie a najhonosnejšie pôsobia zlatisté modely symbolizujúce jedinečnosť ich majiteľa. Hodia sa ako výnimočné prekvapenie výnimočnému človeku, ktorý pri svetle vianočných sviečok stratí reč pri pohľade na žiariaci dar. Celý vianočný plán možno doviesť do dokonalosti tým, že si darček zaobstaráte bez zbytočných naháňačiek po preplnených nákupných centrách pekne z pohodlia domova. Potom stačí už len počkať na kuriéra, ktorý vám ho spoľahlivo doručí kam si len budete priať. 

Kufor ako šperk

Možno si poviete, darovať zlatý šperk predsa nie je žiadna originalita. Súhlasíme. Keď už niečo zlaté, tak vo veľkom. Pre všetkých vášnivých cestovateľov, ktorí nemajú radi nudu prichádza známy výrobca kufrov Samsonite so špeciálnou limitovanou  edíciou. Kolekcia kufrov Cosmolite Gold, ktorá bola vyrobená len v množstve 20 000 kusov, predstavuje jedinečné spojenie najnovšej technológie, uhladenej elegancie a funkčnosti. A všetko pekne vyfarbené do zlatista. Ak chcete svojim blízkym alebo sebe dopriať výnimočný vianočný dar, prostredníctvom e-shopu spoločnosti Samdex máte skvelú príležitosť ako ho získať za skvelú cenu. Klikne na www.samdex.sk a nechajte sa aj vy očariť zlatistým leskom, ktorý si už podmanil stovky svetobežníkov po celom svete.

Samdex ponúka sériu kufrom Cosmolite aj v provokatívnej karmínovočervenej farbe. Kufre rady Cosmolite sú vďaka najmodernejším materiálom a patentovanej technológii Curv® najľahšie kufre na svete a denne sa ich na svete predá 40 000 kusov. 

Čítané: 852 x