Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Štýlové dámske oblečenie od Tommy Hilfiger

Datum: 30.12.2016

Luxusná značka Tommy Hilfiger je už na trhu viac ako tridsať rokov. Jeho oblečenie obliekajú slávne osobnosti už od polovice osemdesiatich rokov. Jeho športový štýl a pohodlné jeans si postupne obľúbili všetci. Nezaostáva však sa aktuálnou modernou dobou a jeho nápady majú vždy obrovaký úspech.

V júni tohto roku predstavil kolekciu Tommy Jeans. Ide o výber z jeho najlepších kúskov Hilfiger Denim. Vracia sa tak do 90-tych rokov, a znovu ožíva tieto modely v novom, modernom  originálnom prevedení. Look retró sa vracia a Hilfiger chce dať možnosť novým generáciám sa znovu zamilovať do jeho najlepších výtvorov.

Cez zimu sú obľúbené a vyhľadávané nielen dámske kabáty a vetrovky podpísané jeho menom. Mladá generácia ocení bundy a mikini Hilfiger, ktoré sú zárukou pohodlia a štýlu.

Zimnú kolekciu 2016-2017 pre slávny módny brand Tommy Hilfiger tohto roku nakreslila a pripravila top modelka Gigi Hadid. Mladistvý a čerstvý ráz, ktorým modelka chcela charakterizovať kolekciu TommyXGigi zahŕňa dámske športové oblečenie, topánky, doplnky ako slnečné okuliare, hodinky a parfém The Girl. Všetko je viditeľne inšpirované štýlom navy. Dámske mikiny, svetríky a tričká s typickými symbolmi kotvy sú obohatené o zlaté gombíky. A nechýbajú ani pulóvre s klasickými bielo-modrými čiarami.

Napokon toto je typický nádych všetkých odevov populárneho stylistu Hilfigera. Jeho móda sa 

Čítané: 4211 x