Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Dokonalé nechty podomácky!

Datum: 11.12.2017

Už vás nebaví neustále chodiť k manikérke, keď potrebujete spraviť nechty? Žiadny problém, sady na gélové nechty zaručia, že vaše nechty vám bude závidieť každá kamarátka!


 

A nielen kamarátka. Dobre spravené gélové alebo akrylové nechty robia ženu automaticky atraktívnejšiu aj pre mužov. Nielen preto, že samotné nechty vyzerajú dobre, ale aj preto, že gélové nechty doslova kričia do sveta že sa o seba staráte a záleží vám na vašom výzore. A to sa cení. Gélové nechty však vedia narobiť aj veľa škody, najmä keď sú nalakované nekvalitne, sú zle modelované a ešte aj nejakej nepeknej farby, ktorá sa vám vôbec nehodí.

Mnoho žien tak vzdá lakovanie nechtov svojpomocne doma a zverí ich radšej profesionálnej manikérke. Nie každá žena má však toľko peňazí, aby mohla takúto službu využívať často, preto si nechá nechty nalakovať dvakrát do roka na nejakú špeciálnu príležitosť a tým to končí. To sa však dá rýchlo zmeniť, sady na gélové nechty vedia spraviť doslova divy!

Hor sa na lakovať!

Dámy, postup je jednoduchý. Krok číslo jedna – výber správnej sady na gélové nechty alebo akrylové nechty, ktorá vám viac vyhovuje. Gélové nechty poznajú asi všetci, akrylové nechty sú tiež mimoriadne populárne kvôli ich odolnosti a výdrži, ale zároveň dobrej modelovateľnosti. Sady na gélové nechty nájdete napríklad na stránke rajnechtov.sk. Sada obsahuje všetko, čo by ste na úpravu nechtov mohli potrebovať – UV lampičku, pilníky, štetce a mnoho ďalšieho. Modelácia nechtov nie je nijako náročná a zvládne ju prakticky každá žena, sada na gélové nechty ju spraví ešte jednoduchšou.

Výhody sú asi jasné – môžete od rána do večera experimentovať s rôznymi farbami a štýlmi, bez toho, aby ste museli za to zakaždým platiť manikérke. Tak nečakajte, dokonalé nechty sa už nevedia dočkať, kedy budú zdobiť vaše ruky!

Čítané: 3647 x