Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Svadobné šaty pre tehotné

Datum: 02.03.2011

Na stránkach mnohých svadobných salónov nájdete nepreberné množstvo fotografií svadobných šiat, ktoré majú na sebe krásne štíhle modelky. Vyzerajú ozaj očarujúco. Ale pri pohľade na ich úzky driek a štíhly pás Vás prepadne depresia. Veď do takýchto šiat sa nemôžete v svadobný deň vôjsť. S budúcim manželom sa tešíte  na potomka, ktorý každým dňom rastie a rastie a s ním sa zväčšuje aj obvod Vášho pása. Neostáva vám nič iné ako pôvodne vybrané šaty zavrhnúť a vybrať si niektorý z modelov kolekcie „svatební šaty pro těhotné“.

Našťastie dobré svadobné salóny sú pripravené aj na takéto situácie. Svadobné šaty pre tehotné majú svoje špecifiká. Strih šiat musí zohľadňovať rastúce bruško. Šaty musia byť pohodlné, ale súčasne elegantné, aby sa nevesta necítila ako obrovská guľa ovešaná množstvom volánikov.

Ak zistíte, že ste ešte pred svadbou tehotná, urýchlene zavítajte do Vášho svadobného salónu a rezervujte si niektoré „svatební šaty pro těhotné“. Jedná sa o celkom úzko profilový tovar a čím skorej tak urobíte, tým budete mať väčšiu šancu na výber. Skúsený personál Vám poradí, ktorý strih a veľkosť bude pre Vás najvhodnejšia. Aj tehotná nevesta musí byť očarujúca, cítiť sa príjemne a spokojne. Iba tak si bude môcť užiť svoj túžobne očakávaný svadobný deň.

Čítané: 886 x