Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Svadobné šaty pre nevestu

Datum: 07.03.2011

Tak, a je to tu! Najkrajší, najvytúženejší a nezabudnuteľný okamžik v živote ženy: svadba. Tento slávnostný deň je však často spojený s veľkým stresom. Na svadobný deň predsa musíte myslieť už niekoľko týždňov vopred. Najprv je potrebné rezervovať termín svadobného obradu, potom zvoliť vhodné miesto na hostinu a vybrať menu. Zavčasu musíte objednať prstienky, vybrať vhodné „svatební šaty“ pre nevestu a oblek pre ženícha. To všetko zosúladiť so svadobnou kyticou a oznámeniami, popritom nezabudnúť na tortu... Je toho skrátka veľa, čo musíte pred svadbou zaobstarať.

V tomto zhone sa môže nevesta ľahko cítiť ako štvaná zver. Zabráňte tomu, aby takáto situácia nastala. V pokoji si s budúcim manželom sadnite a spíšte si všetky úkony, ktoré je potrebné pre hladký priebeh svadby zabezpečiť. Nesnažte sa všetko vybaviť sami. Zapojte rodičov a budúcich svokrovcov, určite radi pomôžu aj kamaráti. Vyčleňte si dostatok času na návštevu svadobného salónu. Venujte zvýšenú pozornosť výberu oblečenia. Nechajte si poradiť od personálu, určite Vám ponúknu šaty vhodné k Vašej postave. Svadobné šaty si vyskúšajte a rozhodne nezabudnite ani na doplnky.

Aby nevesta pôsobila ako celok dokonale, musí mať aj krásny účes. Je teda vhodné, aby kaderníčka Vaše „svatební šaty“ a doplnky videla. Preto vôbec nie je na škodu, keď sa pri skúške šatov vyfotíte. Môžete tak svoj výber svadobného oblečenia konzultovať s rodinou či kamarátkami.

Čítané: 807 x