Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Spoločenské šaty od renomovaných značiek

Datum: 09.03.2011

Chystáte sa na firemný večierok? Chcete sa blysnúť pred vedením firmy aj zahraničnými partnermi? V tom prípade si oblečte „společenské šaty“ od niektorej renomovanej značky ako sú Kleemeier, Hermann Lange, Mori Lee a Unique. Nemusíte si drahé šaty kupovať. Investovať tisícky eur do šiat, ktoré si na seba zoberiete iba raz, rozhodne nemusíte. To si môže dovoliť iba hollywoodska celebrita.

Spoločenské šaty si môžete požičať. Stačí Vám navštíviť niektorý luxusný svadobný salón, kde okrem svadobných šiat ponúkajú aj široké kolekcie luxusných spoločenských šiat. Prvý prieskum salónov vo Vašom okolí si môžete spraviť na internete. Všetky lepšie salóny dnes majú internetové stránky aj s ukážkami modelov, ktoré majú v ponuke.

Kvalitné „společenské šaty“ ponúka napríklad KLEINOD svatební dům Praha. Každý model je ušitý z najkvalitnejších materiálov podľa strihov svetových návrhárov. V prípade potreby Vám krajčírky spoločenské šaty upravia tak, aby Vám presne sedeli. Vybraný model doladia vhodnými topánkami aj módnymi doplnkami tak, aby ste na firemnom večierku vyzerala elegantne, no neprehliadnuteľne.

Čítané: 725 x