Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Obleky pre mladých pánov

Datum: 10.03.2011

Chystáte sa na stužkovú Vášho syna a chcete, aby v tento slávnostný okamih vyzeral čo najlepšie? Doprajte mu luxusný pánsky oblek. Nemusíte ho za tisícky eur kupovať, môžete si ho len požičať. Čo si budeme hovoriť. Obleky na mladých mužoch vidno len zriedkavo. Schovávať drahý oblek na svadbu je veľmi nepraktické. Môže sa totiž veľmi ľahko stať, že Váš osemnásť ročný vychudnutý a nohatý syn za pár rokov zmení svoju veľkosť aj o niekoľko čísel.

Pánske obleky, ktoré nájdete v ponuke renomovaných svadobných salónov, sú ušité z najkvalitnejších materiálov. Dokonale skĺbia decentnosť, osvedčenú klasiku aj originalitu nových riešení. Kvalitné pánske obleky sú vhodné nie jen na svadby, ale aj na významné spoločenské udalosti, ako sú stužkové, promócie, plesy či firemné akcie. Preto vrelo odporúčame návštevu takéhoto salónu. Ak si necháte poradiť od skúsených asistentiek, Váš syn bude na maturitnom večierku ako zo škatuľky.

A čo Váš manžel? Máte sa do čoho obliecť? Jeho spoločenský oblek už predsa dávno vyšiel z módy. Zoberte ho do salónu spolu zo synom a zabijete dve muchy jednou ranou. V svadobnom salóne nájdete obleky pre pánov všetkých váhových aj vekových kategórií. Stačí len nájsť ten optimálny. V prípade potreby krajčírky upravia dĺžku nohavíc či rukávov, nájdu aj vhodného motýlika či luxusnú kravatu. Určite Vám vyjdu maximálne v ústrety.

Čítané: 827 x