Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Svadobné šaty Sweetheart, romantika na svadbu

Datum: 24.03.2011

Osobitné „svatební šaty Sweetheart“ sa vyznačujú ľahko rozpoznateľnými strihmi. Na každých šatách z dielne tejto návrhárskej firmy nájdete srdce. Najčastejšie v podobe hlbokého srdiečkového výstrihu. Takéto svadobné šaty veľmi zvýraznia krásu ženského poprsia a dekoltu. Motívy srdca sa nemusia vyskytovať iba v tejto partii. Riasenie látok či predlžený pás - tu všade nájdete tvar srdca, aj keď na prvý pohľad iba zdanlivo.

Ak nevesta túži po romantickej svadbe, potom svadobné šaty Sweetheartby sú určite tá správna voľba. Každý z ponúkaných modelov pôsobí veľmi nežne a romanticky. Motív srdiečka je so svadbou veľmi spojený. Vyskytuje sa na svadobných oznámeniach, ozdobách na torte aj v svadobných dekoráciách. Ak sa vyskytne motív srdce na šatách nevesty, určite doplní a nenaruší romantickú atmosféru svadobného dňa.

Svatební šaty Sweetheart“ doplňte aj kvalitnou spodnou bielizňou rovnakej značky. Romantické srdiečka na Vašej podprsenke a nohavičkách o svadobnej noci prekvapia manžela. Navodia ozaj nezabudnuteľnú náladu, na ktorú budete ešte po rokoch manželstva s láskou spomínať.

Čítané: 731 x