Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Svadobné šaty San Patrick pre náročnú nevestu

Datum: 24.03.2011

Nová kolekcia „svatební šaty San Patrick“ je určená tým nevestám, ktoré hľadajú nie len krásu, ale aj originálne a jedinečné prevedenie. Španielsky značkový módny dom San Patrik šije šaty priamo na mieru. Jeho tradícia je dlhoročná, veď šije a navrhuje šaty už od roku 1964. Takouto dlhoročnou produkciou sa môže pochváliť len máloktorá firma.

Samotná výroba a doručenie šiat trvá až tri mesiace, ale ak neplánujete svadbu okamžite, môžeme Vám ušitie originálnych šiat sprostredkovať. Ak sa však termín svadby nezadržateľne blíži, môžete si svadobné šaty Sna Patrik zapožičať. Z dostupných modelov si určite vyberiete ten najmenej okukaný.

Strihy „svatební šaty San Patrick“ sa vyznačujú jednoduchosťou a decentnosťou a súčasne precíznym vypracovaním jednotlivých detailov. V kolekcii svadobných šiat od San Patric nájdete šaty čisto biele, ale aj krémovej farby. Náročná nevesta si teda určite vyberie, aj keď na ušite šiat na mieru jej neostáva čas. Z dobrého svadobného salónu neodíde ani tá najnáročnejšia nevesta bez krásnych svadobných šatov. To garantujeme!

Čítané: 775 x