Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Svadobné šaty EDDY K zdôraznia ladné krivky nevesty

Datum: 01.05.2011

Máme tu krásnu jar. Všetko kvitne, príroda sa prebúdza, rodia sa roztomilé mláďatká. Mnohé páry zvažujú, že v tento symbolický čas spečatia svoj vzťah sobášom. Osobitne ženy tento čas volia častejšie, pretože je príjemne teplo a môžu si obliecť napríklad krásne „svatební šaty Eddy K“, v ktorých nebudú mrznúť, ako v chladných zimných mesiacoch. Môžu tak bez ostychu odhaliť svoje ladné krivky v unikátnych modeloch tejto značky.

Svadobné šaty Eddy K ponúkajú celý rad modelov, z ktorých si vyberú nevesty s osobitným vkusom, ale aj ženy vyznávajúce klasiku a romantiku. Použité materiály sú naozaj luxusné a podtrhujú unikátne strihy všetkých šiat. Svetoznáma značky Eddy K je zárukou dokonalosti a naprostej elegancie.

Originálny model si môžete nechať objednať a ušiť na mieru, ale počítajte s tým, že siahnete hlboko do svojej peňaženky. Existuje aj riešenie pre menej solventné nevesty. Luxusné „svatební šaty Eddy K“ si môžete vo vybraných salónoch požičať. Podľa potreby Vám šaty upravia tak, aby padli presne na Vaše telo. Nezabudnite ani na pekné doplnky a topánky. Správna voľba doplnkov vyzdvihne celý model tak, aby spolu s účesom tvorili jeden dokonalý celok. Pri výbere si nechajte poradiť od skúsených pracovníčok svadobného salóna, ale riaďte sa aj vlastnými pocitmi. V svadobný deň sa musíte cítiť maximálne príjemne a uvoľnene. Preto pri výbere šiat a doplnkov postupujte s rozvahou a všetko si starostlivo vyskúšajte.

Čítané: 759 x