Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Svadobné šaty Alexander na májovú svadbu

Datum: 03.05.2011

Máj je lásky čas, ale paradoxne tento mesiac nie je naklonený svadobným obradom. O tomto mesiaci sa traduje, ze svadba v máji sľubuje nešťastné manželstvo, podľa porekadla: svadby v máji – do roka máry. Zahoďte predsudky a zoberte sa v mesiaci, kedy kvitne najviac stromov a tráva sa najviac zelená. Je najvyšší čas, aby ste rozbehli kolotoč príprav a zapožičali si „svatební šaty Alexander“.

Dnes nie sú svadby iba cirkevným obradom, ale odohrávajú sa aj v obradných sieňach a nie len tam. Moderným trendom je mať svadbu v romantickom prostredí hradov, či zámkov. Ak si navyše oblečiete luxusné svadobné šaty Alexander, stanete sa najkrajším jarným kvietkom. Svadobné fotografie zhotovené v zámockom parku budú očarujúce a vďaka jarnej prírode veľmi svieže.

Podla štatistík najsvadobnejšie mesiace bývajú jún až september. Ak sa však so svadbou ponáhľate, potom práve v máji máte šancu získať čo najskorší voľný termín. Moderná doba má pre nepopulárnosť májových svadieb málo pochopenia a sú tisícky manželov, ktorí sa brali práve v tomto mesiaci a žijú šťastne. Dajte teda priechod svojej láske a nie predsudkom. Urýchlene si rezervujte termín svadby, kúpte snubné prstienky, požičajte si „svatební šaty Alexander“, všetky ostatné úlohy zverte profesionálnej svadobnej agentúre a môžete sa do týždňa vydávať.

Čítané: 875 x