Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Daniela Šinkorová v jesenných farbách Maxany

Datum: 09.09.2011

Dámsky kabátik z Maxany

Z reakcií našich zákazníkov a priaznivcov je poznať, že sa im Daniela Šinkorová ako tvár letného katalógu páčila. Preto sme sa rozhodli s touto populárnou herečkou a speváčkou pokračovať aj v prípade prezentácie jesennej kolekcie dámskeho oblečenia z Maxany.

Exkluzívne fotografie

Daniela Šinkorová si udržiava skvelú postavu a má pekný úsmev, takže pri fotení do katalógu FARBY JESENE v našom ateliéri žiarila vo všetkom, čo vyskúšala. Pristane jej najmä športová móda a športovo-elegantná móda, napr. model DARKA so zapínaním na zips, ktorý možno nosiť ako kabátik. Dámy menšej postavy si ho môžu obliecť samostatne ako šaty.

Spýtali sme sa Daniely na pár otázok ohľadom jesennej módy. Prvá otázka smerovala k tomu, či má rada jeseň. „Ani nie,"odpovedala, „všetko vprírode na mňa pôsobí smutne. Ale o to viac sa mi páči rozžiariť sa farbami." Ztých jesenných má v obľube krémovú, béžovú, tmavozelenú, čokoládovo hnedú a čiernu. Z módnych štýlov hodiacich sa na jeseň sa jej najviac pozdáva vojenský tzv. admirál štýl, námornícke kabáty apod. Z našich kabátov ju zaujali modely PATRICIE a LIMA. Tiež má rada vrstvené oblečenie. Pre dámy s podobným vkusom odporúčame šatovky MONKA alebo kratšie ŽANA, ktoré možno nosiť k nohaviciam alebo s hrubšími pančuchami s bavlnou, ktoré máme v Maxane v rôznych farbách.

A na čo sa herečka teší s prichádzajúcou jeseňou? „Jednoznačne na zimné kabelky zo srsti a čižmy! A tiež mám obľúbenú bielu perovú bundu." Zo zimných kabeliek nájdete v ponuke Maxany kabelku KARKA, ktorá skvele doplní outfit skôr tlmených farieb.

Aktuálny katalóg s názvom FARBY JESENE, plný fotografií Daniely Šinkorovej, môžete prelistovať ONLINE.

Čítané: 897 x