Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Tričko

Datum: 11.09.2011

Cool tričko pre každého – vyber si svoje tričko z ponuky internetového obchodu Tricko.biz. Nájdeš tam tričká v štýle americkej ulice ktoré vzbudia pozornosť všade kde sa v nich objavíš. Divoké tričko hýriace fantastickými farbami, decentné tričko s logom, tričko s anglickým sloganom alebo s nápadným obrázkom. Na Tričko.biz nájdeš jednoducho to pravé tričko na každý deň a pre každú situáciu. Kde je dobré tričko, tam to žije. Tak neváhaj a dopraj si..!

Tričko s potlačou vždy bolo v móde a aj dnes je “in”. Záleží ale na kvalite. Nie je tričko ako tričko, preto na Tricko.biz predávajú len značkové tričká Old School zo 100% bavlny s perfektnou potlačou, dizajnované podľa klasických U.S. vzorov. Keď sa v jednom tričku stretne prvotriedny materiál s kvalitnými farbami a kreatívnym návrhom potlače hneď je to o niečom inom. Nechaj outsiderov nech si kupujú šmejdy a ty sa medzitým staň sám sebou v tričku značky Old School.

 

Klasické tričko je OK – nezabudni si však kúpiť aj tričko s dlhými rukávmi. Leto nie je po celý rok a tak sa Ti určite zíde aj mikina. Mikiny tiež nájdeš na Tricko.biz, samozrejme len značkové od CRW Star. Tak ako tričká aj mikiny sú super pohodlné a každý sa v nich cíti dobre. Všetky tričká aj mikiny v eshope vyzerajú fakt super a už na prvý pohľad si ich nikto nepomýli s bežnými tuctovými handrami aké všade vidíš keď práve nenakupuješ na Tricko.biz.

Čítané: 1087 x