Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Poradíme vám, aké kabáty sú tento rok trendy

Datum: 12.09.2011

Jeseň už klope na dvere

Letné šaty odložte do skrine, je čas nakúpiť si nové veci na jeseň. Viete, čo sa bude túto jeseň nosiť? Nechajte si poradiť.

Samozrejme, kabáty

Dámska móda nesmie v jesennom období vynechať kabáty! Sú totiž nielen štýlové, ale i praktické.  A aké sú tohtoročné trendy

 

V móde je tak klasika, ako aj kabáty netradičné. Konkrétne sú v móde najmä kabáty v štýle 60. rokov. Tieto roky sa vyznačujú hlavne žiarivými farbami, ako je červená, žltá, oranžová a sú strihané do písmena A. Veľmi dôležitá je tiež jednoduchosť prevedenia a príjemné materiály.

Hitom medzi farbami je napríklad čierna či slivkovo fialová. Pokiaľ máte rady netradičnosť, môžete vyskúšať tmavo zelenú farbu.

Dlhý alebo krátky?

Určite siahnite po tom, ktorý najlepšie vystihne vašu postavu či naopak zakryje prípadné nedostatky. Ku krátkemu kabátu je vhodné zvoliť vysoké čižmy, dlhý kabát skúste skombinovať napríklad so sukňou.

Pokiaľ ste zástankyňou športovejších štýlov, skúste kabát skombinovať s rifľami. Pre milovníčky klasiky a elegancie sú správnou voľbou sukne rôznych strihov a čižmy na opätku.

Vhodná obuv

K trendy kabátu je potrebná vhodná dámska obuv. Nohy krásne vyniknú v čižmách s vysokým opätkom. Ak však máte rešpekt pred touto módnou kreáciou, vsaďte radšej na opätky nižšie, alebo plnú platformu.

Potešte sa 

Na jeseň si nemusíte kupovať len kabáty a nohavice. Nezabúdajte, že i správne spodné prádlo vás príjemne zahreje a vytvorí pocit pohodlia.

Čítané: 959 x