Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Čas pre originálnu dámsku módu a darčeky z Maxany

Datum: 20.10.2011

Len čo si človek oddýchol s utrácaním na dovolenke, je tu ďalšia sezóna pre naše peňaženky. Čas Vianoc sa neúprosne blíži, a ak nechcete behať po nákupoch na poslednú chvíľu, začnite premýšľať o darčekoch pre svojich blízkych už teraz. Maxana prináša pre inšpiráciu novú kolekciu oblečenia pre celú rodinu, vrátane tipov na originálne darčeky za priaznivé ceny.

V čom vyraziť do spoločnosti?

Teraz je tiež čas, kedy väčšina žien preberá svoj šatník a zisťuje, že by to chcelo niečo originálne, pohodlné, čím by mohli ohromiť na firemnom či vianočnom večierku, na Silvestra, na plese, prípadne len tak v práci. V aktuálnej kolekcii spoločenskej módy nájdete dámske oblečenie originálnych strihov a vzorov. Prednosťou elegantných sviatočných modelov je vedľa cenovej dostupnosti aj ľahko udržiavateľný, nekrčivý materiál. Lesk oblečenie zdôrazňujúce sviatočnosť sa neotiera, takže nemusíte mať obavy, že sa šaty, blúzka či tunika hned obnosia. Naším štandardom je ponuka oblečenia až do nadmernej veľkosti č 70.

Originálne vianočné darčeky

Ak vyrazíte do spoločnosti, chce to aj pekný doplnok. Do módy sa vracajú brošne! U nás si vyberiete brošne aj takých tvarov, ako sú nožnice, tučniaky či kočík. Nebojte sa byť originálna! Naozaj luxusným darčekom za dostupnú cenu sú potom repliky historických šperkov z obdobia Karola IV.

Pre voľnejší ležérny štýl odporúčame ako doplnok tzv. zipovku. Jedná sa o tašku, kabelku a puzdro vyrobené z dvoch zipsov. Vďaka nim je možné ho otvoriť na dvoch rôznych miestach, ako vám to bude vyhovovať. Ak chcete naozaj niekoho prekvapiť, darujte mu zipovku, ktorá je k zakúpeniu v darčekovom balení v rozopnutom stave.

V naozaj chladnom období nie je nič lepšie, ako sa zababušit do niečoho hrejivého a užívať si domácej pohody. Už ste vyskúšali posteľnú bielizeň z mikroplyšu? Jedná sa o mäkučký materiál, veľmi príjemný na dotyk. Kto sa raz zavŕta do takto vybaveného pelechu, nikdy nebude chcieť vstávať. Ak kúpite obliečky len na jednu posteľ, verte, že sa o ňu pobijete :-)

Pri včasnom nákupe v Maxane môžete bonusom získať aj niektorý z drobných darčekov ako šál, šperk či niečo z kozmetiky. Online verziu katalógu MaxanyVIANOČNÁ INŠPIRÁCIA nájdete TU.

Nakupovať módny tovar ako darčeky na Vianoce môžete už teraz, bez toho aby ste sa museli obávať, že ho nebudete môcť vymeniť, napríklad v prípade, že netrafíte správnu veľkosť. Predĺžená možnosť výmeny tovaru trvá až do 15. januára 2012 !!!

Čítané: 965 x