Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Čo prináša nové dámska móda?

Datum: 02.11.2011

Móda plná noviniek 

Módna kolekcia jeseň/zima je tu! Poďte sa s nami pozrieť na najnovšie trendy z oblasti módy, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku.

Tohtoročným hlavným trendom, ktorý dámska móda obsahuje, je pánsky štýl, zaujímavé farby, fetish, kombinácia textúr, elegancia štyridsiatych rokov, Midi a maxi sukne, potlač, volániky a ozdoby, pletené svetre, kože a kožušina, kabáty všetkých štýlov, čipka, vrstvenie a nohavice v skrátenej dĺžke.

 

  • Pánsky štýl

Je módne hore nohami. Muži sa obliekajú dbajú o seba ako ženy tak nie je divu, že sa dámska móda a návrhári dámskej módy sa inšpirovali pánskym šatníkom.

  • Farby

Pre chladnejšie obdobie roku dávajú návrhári spravidla prednosť neutrálnym alebo tmavším farbám ako je čierna, hneda, tmavo modrá, krémová, tmavo fialová, a ďalšie. 
Avšak nasledujúca sezóna bude oplývať aj svetlejšími odtieňmi ako je šarlát, neónovo oranžová, fialová, svetlo modrá a mnoho ďalších. 

Nebojte sa preto inšpirovať sa pestrejšími farbami a vyskúšajte si kabáty v nových odtieňoch – môžu vás krásne oživiť.

Podobne je na to aj dámska obuv, ktorá ponúka ako klasické trendy, tak i novinky – trendy sú topánky na platformách, hrubé podpätky, alebo rôzne zdobenia (najčastejšie strapce).

Nielen na prvý pohľad viditeľné oblečenie podlieha módnym trendom . Aj spodné prádlo, ktoré môžete dostať aj darček pod stromček určite poteší v rôznych aj odvážnejších farebných či strihových prevedeniach. ,

Čítané: 1161 x