Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Pánske mikiny žiarivých farieb sú in

Datum: 03.11.2011

Máte radi neformálny štýl?

Pánska móda podlieha novinkám z oblasti módnych mól rovnako, ako tá dámska. Doteraz to vyzeralo, ako by sa na pánov zabúdalo, s tým je však očividne koniec! Aj muži nosia sukne a bižutériu – to sú najnovšie trendy.

Svet už určite zaujala feminizácia bežného pánskeho šatníku. Úzke nohavice, žiarivé farby, pestré mikiny a dokonca aj sukne. A čo skrýva šatník muža u vás doma?

Pánske mikiny, bundy, boxerky, že by to bola už minulosť? Aj vy ste už stretli muža v sukni? Pre pánov trochu netypické, ale pár pokusov o zaradenie tohto módneho kúsku do pánskeho šatníku už tu bolo. Najznámejší muži v sukni sú zrejme Škóti. A to tejto doby boli zrejme jediní, ktorí ich aj nosili. Nuž, zrejme je čas pripraviť sa na to, že nielen sexy boxerky a športové mikiny, ale i trendy sukne budete môcť kúpiť vášmu miláčikovi.

Vysoké čižmy a bižutéria – pre mužov!

Okrem sukne, ktorá je na mužoch veľmi výrazným prvkom sa však do ich šatníku ostávajú prvky, ktoré boli doteraz doménou žien. Prvkami ženskosti sa nechali inšpirovať svetoví módni návrhári, a tak nečudo, že sa v ich kolekcii objavili vysoké čižmy, brošne, či dlhé reťaze visiace z opasku.

Kúsky oblečenie však nie sú jedinou novinkou – aj samotné farby ponúkajú omnoho širšie a najmä odvážnejšie spektrum. Napríklad ružová, fialová, svietivo žltá apod., sú farby, ktoré môžu muži túto sezónu nosiť – nájdeme ich na košeliach, polotričkách, hýria nimi bundy i šály. V poslednej dobe sú výrazné a pastelové farby horúcim trendom na pánskych nohaviciach.

Čo sa táka strihov, aj tu dochádza k určitému posunu. Jednotlivé typy oblečenia sú priliehavejšie, a tým zvýrazňujú postavu a niektoré parite viac než predtým. Je to badateľné napr. v prípade tzv. slim jeans, ktoré sa stali hitom najprv v dámskej móde.

Veľmi univerzálne a teda unisex sú už spomínaná doplnky, ako brošne, okuliare, tašky, topánky, na ktorých sa objavujú výrazné farby. Výnimkou nie sú ani parfémy s prvkami ženskosti.

Čítané: 1150 x