Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Krásne pánske mikiny pod stromček

Datum: 16.11.2011

Zima plná prekvapení

Darčeky, darčeky a ešte raz darčeky. Aj ich máte plnú hlavu? Nie ste sami. Ak váhate, čo kúpiť vášmu partnerovi, ocino, či bratovi pod stromček, máme pre vás niekoľko tipov ako mikiny alebo značkové boxerky.

Klasika to istí

Oblečenie je vec, ktorou nič nepokazíte a pôjdete, ako sa vraví, na istotu. Mikiny, bundy, ponožky, alebo spodné prádlo – stačí sa pozrieť do skrine, čo tam z týchto kúskov oblečenia chýba. Pánske mikiny ponúkajú niekoľko možností, z čoho vyberať – mikiny so zipsom, s potlačou, alebo kapucňou. A práve športový outfitypatrí medzi módne štýly pre tohtoročnú jeseň a zimu.

Kde sa vzala mikina?

Mikina sa vyvinula z habitov stredovekých mníchov, ktoré boli vyrábané z látky, mali kapucne a mnohokrát aj zapínanie a vrecká na prednej strane. No v dnešnom prevedení sa po prvýkrát objavili až v tridsiatych rokoch minulého storočia, kde inde než v USA.

Mikiny s kapucňou majú mnoho farieb, štýlov a materiálov. Dajú sa nosiť do školy i do mesta a už dávno neplatí, že ich nosialenpáni. Bavlna, polyester či fleece sú najčastejšími materiálmi, z ktorých sú mikiny vyrábané. Najvhodnejšiesú, samozrejme, prímesi, pretože materiál lepšie drží tvar a netvoria sa žmolky.

Čosi osobnejšie

Ak plánujete partnerovi obohatiť šatník o čosi osobnejší kúsok oblečenia, myslite na to, aký typ spodnej bielizne preferuje. Boxerky, slipy či trenky – všetky majú svoje špecifiká, ktoré vášmu partnerovi vyhovujú.

Pánske spodné prádlo musí byťhlavne pohodlné. Pánska spodná bielizeň by mala byť vyrobená z priedušnej a mäkkej tkaniny. Každý muž má rád iný typ spodného prádla. Boxerky sú akousi strednou voľbou medzi trenírkami a slipami. Pánske trenírky sú vyrobené zo 100% bavlny, ktorá môže byť upravovaná – česaná alebo hladká.

Bavlna ako materiál má množstvo výhod:

  • prepúšťa vzduch, vďaka čomu pokožka dýcha
  • reguluje teplotu – nehrozí „prehriate“ ako v prípade syntetických materiálov.
  • poskytuje komfort – bavlna je mäkká na dotyk

 

Čítané: 1350 x