Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Namaste v doslovnom preklade znamená „zdravím vašu/tvoju dušu“ a pochádza z indického jazyka.

Datum: 27.11.2011

Namaste týmto spôsobom tiež deklaruje, že žiadne dieťa vo veku menej ako 16 rokov nepracuje na výrobe darčekových predmetov a že ženy a muži sú platení rovnako.

Férové darčeky               

Je nám potešením predstaviť vám projekt „Férové darčeky“, ktorého súčasťou sme sa stali vďaka našej spolupráci s anglickou spoločnosťou Namaste. Namaste v doslovnom preklade znamená „zdravím vašu/tvoju dušu“ a pochádza z indického jazyka.

Poslanie spoločnosti Namaste je jednoduché a radi sa k nemu hlásime: prostredníctvom fantastických, etickým spôsobom získaných a pritom dobre predajných výrobkov maximalizovať predaj a teda aj zisky jednak na strane dodávateľa ako aj na strane odberateľa.

Ponuku ako aj filozofiu spoločnosti Namaste sme si hneď zamilovali. Takmer všetky darčeky sú ručne robené malými zväčša rodinnými podnikmi najmä v chudobných častiach Indie. Pri ich výrobe používajú výrobcovia najmä prírodné materiály a využívajú tradičné techniky výroby. Vďaka predaju týchto darčekov či iných originálnych predmetov sa môžu mať mnohí ľudia lepšie, nemusia žiť na hranici chudoby.

Namaste cestuje za svojimi dodávateľmi niekoľkokrát do roka, uistiť sa nielen o kvalite produktov, ale aj kvalite života svojich dodávateľov. Namaste týmto spôsobom tiež deklaruje, že žiadne dieťa vo veku menej ako 16 rokov nepracuje na výrobe darčekových predmetov a že ženy a muži sú platení rovnako.

V prípade, keď je to nevyhnutné, Namaste platí svojim dodávateľom vopred, aby sa nemuseli zbytočne zadlžovať a mohli nakúpiť napr. tovar, či suroviny na výrobu svojho tovaru.

Darčeky, ktoré nájdete na našej stránke s označením „Férový darček“ pochádzajú práve od tohto nášho dodávateľa.  Veríme, že táto filozofia osloví aj Vás.

Ukážky "Férových darčekov":

* Zrkadielková šperkovnica

* Krásny srdiečkový čajník

* Kľúčenka Dinosaurus

* Pokladnička prasiatko

* Neodolateľné farebné 4hranné misky

a mnoho ďalších najmä v sekcii Darčeky pre ženy/Domácnosť a interiér

V prípade, ak by ste mali záujem aj o iné darčeky, či produkty od Namaste, bude nám potešením Vám ich doviezť.

Čítané: 1082 x