Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Sex bez starostí – ako si užívať zodpovedne

Datum: 06.01.2012

Chcete si užívať život  bez strachu z pohlavných chorôb či neželaného otehotnenia?Skúste pohlavnú abstinenciu. Vzdajte sa sexu a pôžitkov s ním spojeným.

Chcete si užívať život  bez strachu z pohlavných chorôb či neželaného otehotnenia?Skúste pohlavnú abstinenciu. Vzdajte sa sexu a pôžitkov s ním spojeným. Alebo... Hneď druhým najbezpečnejším spôsobom ochrany pred pohlavnými chorobami sú kondómy Durex.

Chráňte sa s dôveryhodnou značkou

Pohlavné choroby sú realita,  s ktorou je potrebné sa vyrovnať. Spoľahlivý kondóm je základom bezpečného sexu. Pri nechránenom sexe (sem radíme aj pretrhnutie kondómu) na vás nečíha iba obávaný vírus HIV. Ten je v našich končinách pomerne zriedkavý. Ďaleko väčšiu šancu máte si od nakazeného partnera odniesť:

  • kvapavku
  • syfilis
  • genitálny herpes
  • chlamýdiovú infekciu
  • ľudský papilomavirus
  • či hepatitídu

Nepríjemne pôsobiaci zoznam, však? O príznakochtýchto chorôb (hoci mnohé sa dajú bez problémov liečiť) nie je potrebné sa presvedčiť  na vlastnej koži.

Ako vás kondómy Durex ochránia pre pohlavnými chorobami

Možno si myslíte, že kondóm ako kondóm, že medzi jednotlivými značkami kondómov nie sú takmer žiadne rozdiely. Guma ako guma. Avšak aj kondómy sa navzájom líšia – ako takmer u všetkých výrobkov, aj pri kondómoch sa vyskytujú výrazné rozdiely v kvalite. Kondómy Durex nepatria k najlacnejším kondómom na trhu. Zverili by ste však svoje zdravie, svoj život do rúk niekoho, kto šetrí na bezpečnosti a spoľahlivosti? Najväčším rizikom kondómov je ich pretrhnutie. Kvalitný kondóm znižuje riziko pretrhnutia na minimum. Kvalitné kondómy sú testované - áno, každý jeden kus je preverený predtým, ako opustí brány továrne. Durex nenecháva nič na náhodu. Medzinárodné normy vyžadujú, aby kondóm dokázal pojať 18 litrov vzduchu. Kondómy Durex sú optimalizované na záťaž viac ako 40 litrov.

Záleží aj na pôžitku

Durex je lídrom na trhu aj vďaka tomu, že napriek takmer dokonalej spoľahlivosti kondómov tejto značky, firma nikdy nestratila zreteľ z toho, o čo predovšetkým v sexe ide – o pôžitok. Kondómy Durex sú navrhované tak, aby priniesli skvelý zážitok zo sexu. Durex ponúka stenčené kondómy, kondómy predlžujúcesex či ochutené kondómy. Viac o výrobkoch Durex si môžete prečítať na kondom24.sk.

Čítané: 754 x