Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Čo je umelá vagína a ako môže pomôcť mužom?

Datum: 22.02.2016

V súčasnej dobe je medzi mužskou verejnosťou veľmi skloňovanou témou umelá vagína, ktorá slúži na stimuláciu sexuálneho styku. Praktická pomôcka na masturbáciu, takmer dokonale pripomína vnikanie do skutočnej vagíny. Obstarávacia cena sa odvíja od vlastností, napríklad panenstvo, ochlpenie, tvar, materiál a podobne. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme umelú vagínu značky Fleshlight.

Prestížne ocenenie "Produkt roku 2014" získali dve varianty umelých vagín, a to konkrétne Fleshlight STU a Fleshlight Vortex. Sexuálna pomôcka má široké uplatnenie. Je vhodná pre osamelých mužov s nedostatkom sexuálnej aktivity a pre mužov s menšou výdržou pri sexe.

Umelá vagína Fleshlight STU

Nemalé percento mužskej populácie trpí nízkou sexuálnou výdržou. Riešením predčasnej ejakulácie je pravidelná masturbácia. No ruka nie je vhodnou pomôckou pri masturbácii, oveľa vhodnejšia je umelá vagína Fleshlight STU. Vyznačuje sa špičkovým spracovaním, pričom na výrobu sa používa patentovaný materiál Superskin perfektne imitujúci ľudskú pokožku.

Umelá vagína je prepracovaná tiež po estetickej stránke. Samozrejmosťou sú veľké a malé pysky, klitoris a všetko, čo má vo svojich intímnych partiách skutočná žena. Nespornou výhodou je možnosť zahriatie umelé vagíny, čím sa zvyšuje jej realistickosť.

Umelá vagína Fleshlight Vortex

Značka Fleshlight má vo svojom produktovom portfóliu aj prototyp Vortex, ktorý patrí k najpredávanejším na svetovom trhu. Umelá vagína Fleshlight Vortex sa pýši perfektnou vnútornou štruktúrou, čím sa sexuálny zážitok približuje ku skutočnému sexu. Kvalita a celkove zhotovenie sexuálnej pomôcky je na vysokej úrovni.

Umelé vagíny si pochvaľuje veľa mužov bez mileniek, ba dokonca páni so zlou výdržou u sexu. Pravidelné trénovanie vedie k luxusnému sexuálnemu životu.

Čítané: 6595 x