Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Cestovanie svetom a spoznávanie zároveň...

Datum: 30.03.2010

Aj Vám sa už stalo, že ste pred svojou cestou na dovolenku, či do zahraničia, hľadali zdroj informácií, ktorý by Vám poskytol komplexné odpovede na Vaše otázky, a to bez toho, aby ste museli hľadať na viacerých miestach? (http://www.walkers.sk)

Aj Vám sa už stalo, že ste pred svojou cestou na dovolenku, či do zahraničia, hľadali zdroj informácií, ktorý by Vám poskytol komplexné odpovede na Vaše otázky, a to bez toho, aby ste museli hľadať na viacerých miestach?

Je bežnou praxou, že si cestovateľ rád prečíta o svojej cieľovej destinácii základné informácie, vyhľadá si aktuálne správy, počasie, kurzy, či informácie o zaujímavých miestach, ktoré môže v danej krajine navštíviť. 

Myslíte si, že taký zdroj informácii, kde by boli všetky tieto údaje prezentované pod jednou strechou, na Slovensku neexistuje?

Pravdou je, že existuje a ponúka ešte omnoho viac!

 

Zameriava sa tiež na popis zaujímavých miest vo svete (http://www.walkers.sk/pokladysveta.php), ktoré určite stojí za to navštíviť, čím de facto predstavuje jedinečnú encyklopédiu. Okrem popisu unikátnych miest na Zemi, zároveň sprístupňuje tie najzaujímavejšie fotografie z danej lokality, pre získanie vizuálneho kontaktu, ktorý je mnohokrát dôležitejší ako len samotný text.

Ak má cestovateľ popri týchto všetkých poskytovaných informáciách zároveň možnosť on-line objednávky zájazdu, letenky, či ubytovania, môžeme jednoznačne konštatovať, že komplexný zdroj poznania a cestovania je na svete! 

Je ním nový cestovateľský portál Walkers on the wayspoznaj s nami svet (http://www.walkers.sk)!

Walkers  on   the way - cestovateľský portál

Čítané: 643 x