Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Obľúbená pizza Casa di Mama uvádza nové druhy

Datum: 07.04.2011

Stáva sa vám, že po náročnom dni v práci, musíte doma pripraviť ešte chutnú večeru alebo k vám zavíta nečakaná návšteva bez ohlásenia? Praktické riešenie pre každú gazdinku teraz prichádza v podobe talianskej pizze Casa di Mama od Dr.Oetker. Je to jedinečná mrazená pizza s čerstvým nepredpečeným cestom. Práve vďaka tejto vlastnosti má pizza chrumkavé cesto a nadýchanými okrajmi, ktoré sa lahodne rozplývajú na jazyku. Casa di Mama je inšpirovaná talianskou domácou receptúrou, pre ktorú je charakteristické využívanie (nepatří tam používanie?) tých najlepších a čerstvých surovín. Teraz Dr.Oetker prináša k štyrom obľúbeným druhom Casa di Mama dve novinky: Bolognese a Hawaii. Bohatá obloha dodáva tejto pizzi nezameniteľnú chuť a každý kúsok je gurmánskym zážitkom. Navyše príprava je veľmi jednoduchá a rýchla, už za 12-14 minút môžete podávať šťavnatú pizzu a preniesť sa tak do temperamentného prostredia gurmánskeho Talianska.

Pizza Dr.Oetker Casa di Mama Hawaii patrí medzi najobľúbenejší druhy pizze. Vyznačuje sa jemnou chuťou, ktorú tejto pizzi dodáva nielen šťavnatá šunka, ale aj ananás. Všetko doplnené lahodnými syrmi Mozzarellou a Eidamom a posypané pravými talianskymi bylinkami. Optimistická žltá farba ananásu nám v týchto chladných dňoch priblíži pomaly sa blížiacu jar alebo nás prenesie na slnkom zaliate pláže.

 Pizza Dr.Oetker Casa di Mama Bolognese urobí radosť spotrebiteľom, ktorí preferujú výraznejšiu chuť mäsa. Receptúra Bolognese vďaka svojej originálnej talianskej receptúre poteší i tých najnáročnejších. Vyváženú kombináciu čistého mletého hovädzieho mäsa s chutnými syrmi Mozzarellou a Eidamom dotvára  jemná červená cibuľka a voňavé bylinky. 

 

Prvá pizza s nepredpečeným cestom

 

Pizza Casa di Mama je jedinečná a originálna aj technológiou svojej výroby, môže sa pochváliť titulom prvej a jedinej čerstvej nepredpečenej mrazenej pizze na našom trhu. Špeciálna technológia výroby zaručuje najvyššiu možnú kvalitu výrobku v kategórii mrazených pízz. Na našom trhu je v ponuke niekoľko druhov mrazených pízz, ale iba pizza Casa di Mama je nepredpečenou pizzou, prvý krát sa pečie až v prostredí vášho domova. Všetky ostatné pizze, ktoré možno kúpiť na našom trhu, sú už predpečené a potom zamrazené, takže sa doma iba dopekajú. Príprava tejto pizze je naozaj jednoduchá, v priebehu 12 až 14 minút môžete servírovať pizzu podľa domácej talianskej receptúry pizzu lahodnej chuti s chrumkavým cestom, nadýchanými okrajmi a bohatou oblohou, ktorá pohladí všetky chuťové poháriky.

 

Casa di Mama - gurmánsky zážitok všetkých zmyslov:

 

  • Bohatá obloha z kvalitných surovín posypaná talianskymi bylinkami. To všetko na pravej paradajkovej omáčke.
  • Tenké nepredpečené cesto
  • Chrumkavé a nadýchané okraje

 

Informácie o spoločnosti Dr.Oetker:

 

Spoločnosť Dr.Oetker je najvýznamnejším potravinárskym výrobcom prísad a zmesí na pečenie, dezertov a sladkých jedál v prášku, prípravkov na želírovanie a mrazenej pizze na Slovensku i  v Čechách. Firma Dr.Oetker pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a od roku 1993 vyrába vo výrobnej divízií v Boleráze výrobky určené predovšetkým na slovenský a český trh a v menšej miere na export.  

Filozofiou spoločnosti je „Kvalita je najlepší recept“ a to je zároveň cesta k  úspešnej tradícii na trhu. S počtom devätnásť tisíc zamestnancov po celom svete patrí Dr.Oetker k najväčším rodinným firmám s viac ako 100-ročnou tradíciou.

 

Pre ďalšie informácie kontaktujte:            

Gabriela Pavlikovská                                                                      

Lucie Čápová, Dr.Oetker s r.o.

SEESAME Communication Experts Marketing

Tel.: 02/4342 2978                                                                           

Tel: +420 312 830 253

Fax: 02/4333 0003                                                                           

Fax: +420 312 830 218

e-mail: pavlikovska@seesame.com                                              

e-mail: capova@oetker.cz

Čítané: 595 x