Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Vysekávanie plechov je nízkonákladová technológia

Datum: 24.05.2011

Spoločnosť Besta Trade s.r.o. má dlhoročné skúsenosti v oblasti „vysekávání plechů“, výrobe a montáži konštrukcií a zámočníckej výrobe. Špecializuje sa najmä na vysekávanie plechov a ich ohraňovanie.

Vysekávanie plechov je relatívne nízkonákladová technológia, pri ktorej dosahujeme vysokú presnosť výrobku. Týmto technologickým postupom je možné úspešne riešiť perforovanie, ohýbanie, prelisovanie, závitovanie, rezanie závitov, strihanie, odihľovanie, fazetovanie a popisovanie plechov. Nespornou výhodou tejto technológie je to, že nedochádza k tepelnému namáhaniu materiálu, ako pri rezaní laserom. Dá sa teda uplatniť v prípadoch, keď je práca s laserovým lúčom neprípustná.

Vysekávání plechů“ robíme na zákazku, podľa individuálnych potrieb zákazníka. Náš stroj CNC vysekávacie centrum TP9 spracuje plechy až do hrúbky 6 mm. Pri práci dodržiavame najprísnejšie bezpečnostné kritériá, na ktoré v našej spoločnosti kladieme veľký dôraz.

Prioritou našej spoločnosti je spokojný zákazník, preto vychádzame každému maximálne v ústrety. Vždy sa snažíme prispôsobiť jeho potrebám a želaniam. Kontaktujte nás a my Vám pripravíme konkrétnu cenovú ponuku v čo najkratšom možnom termíne. Tešíme sa na spoluprácu!

Čítané: 763 x