Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Kvalitný alkohol na dobrú párty

Datum: 25.05.2011

Ako sa hovorí, alkohol je metla ľudstva, ktorá sprevádza spoločnosť už od nepamäti. Veď výrobou vína, piva aj destilátov sa zabývali naši predkovia už v staroveku. Alkohol sa stal súčasťou spoločenských udalostí, párty, rautov a rodinných osláv. Bez slávnostného prípitku si žiadnu slávnostnú príležitosť nevieme predstaviť.

Kvalitný alkoholický nápoj uvoľňuje atmosféru a zbližuje. Keď to nepreháňame s množstvom, tak ani neublíži, ale je nutné si vyberať alkohol veľmi kvalitný. Rozhodne nikdy nesiahajte po lacných pálenkách z pochybného zdroja na tržniciach.

Obľubujete miešané nápoje? Potom sa bez kvalitných ingrediencií nezaobídete. Aj keď barman dokáže pripraviť koktejl nealkoholický, ale ak sa pridá niektorý alkohol, potom nápoj dostáva tie správne grády. Chute sa rozvinú a pôžitok z konzumácie pripraveného nápoja je dokonalý.

Chcete si sami vyskúšať niektoré známe kokteily a prekvapiť svojim blízkym netradičnou kombináciu, ovocia, džúsov, korenia, ľadu a alkoholu? Potom trochu posurfujte po internete. Pri zadaní kľúčového slova miešané nápoje, nájdete stovky receptov na takéto nápoje. Urobte si správne Mojito, Piňa coladu či Bloody Mary tak, ako ju robia tí najlepší barmani na svete!

Čítané: 608 x