Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Catering a barmanká show na firemnú akciu

Datum: 27.05.2011

Je fajn, že ste sa rozhodli usporiadať firemnú akciu pre najdôležitejších biznis partnerov, najvýznamnejších dodávateľov a najlepších zamestnancov. Poďakovať za spoluprácu a nadštandardné pracovné výsledky patrí k dobrým zásadám firemnej kultúry. Aby Vaši hostia nesedeli len tak naprázdno, určite potrebujete zabezpečiť kvalitný catering.

Ak chcete, aby účastníci z Vašej akcie odchádzali spokojní, dobre naladení a pripravení na ďalšiu spoluprácu s Vašou firmou, potom na občerstvení rozhodne nešetrite. Iba profesionálna firma s dlhoročnými skúsenosťami Vám môže poradiť s prípravou menu a nápojového lístka. Určite Vám poradí, aké druhy jedál sú vhodné. Je pripravená aj na špeciálne požiadavky, ako sú vegetariánske jedlá, staročeská kuchyňa či tematicky ladené jedlá. Stačí len vysloviť akékoľvek prianie a my sa vynasnažíme ho splniť.

Catering na firemné akcie skrátka patrí. Kvalitu pripravovaných jedál zaručujú naši osvedčení kuchári. Čaro úspechu je v použití kvalitných surovín. Nekvalitné produkty na našom stole rozhodne nenájdete. Nápoje namiešajú naši profesionálni barmani, ktoré okrem chutných miešaných nápojov predvedú aj dokonalú barmanskú show.

Ešte váhate, komu catering zveríte? Navštívte naše webové stránky a prečítajte si referencie našich spokojných zákazníkov. Pozrite si aj fotografie, ktoré najlepšie vystihujú atmosféru pripravených podujatí.

Čítané: 501 x