Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Cateringové služby na galavečery aj súkromné akcie

Datum: 01.06.2011

Ak chystáte veľké rodinné stretnutie pri príležitosti životného jubilea, potom určite využijete cateringové služby! Naša spoločnosť ponúka catering na najvyššej úrovni. Pripravíme pre Vašich hostí jedlo z tých najkvalitnejších surovín. Skúsení kuchári uvaria lahôdky z českej, slovenskej aj celosvetovej kuchyne, presne podľa Vašich pokynov. Z našej bohatej ponuky si vyberie naozaj každý.

Čo všetko si u nás môžete objednať? Cateringové služby ponúkajú teplý aj studený bufet, grilovanie mäsa, ovocné a zeleninové misy, cukrárske výrobky a špeciality svetovej kuchyne. K dobrému jedlu nesmie chýbať ani kvalitné pitie. Objednáme pre Vás archívne vína či pivné špeciály. O servis sa postarajú profesionálni barmani, ktorí rýchlo a s eleganciou pripravia efektné miešané nápoje aj klasické drinky. Pridajú aj barmanskú show, takže Vaši priatelia budú mať nielen čo piť, ale budú sa mať aj na čo pozerať.

Od našich zamestnancov vyžadujeme maximálnu precíznosť. Ak si objednáte cateringové služby od nás, čaká Vás vkusne upravená slávnostná tabuľa, kvalitne pripravené jedlá a nevšedný chuťový zážitok. Ak chcete, aby oslava prebiehala ozaj hladko, zabezpečíme Vám aj usmievavé hostesky. Vďaka nim budú Vaši hostia obslúžení k maximálnej spokojnosti.

Čítané: 513 x