Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Jedinečná, sexi, skladacia a ekologická ekotaška

Datum: 07.06.2011

To je aktuálny hit tohto roka. Ekotaška je veľmi obľúbená vďaka svojej všestrannej praktickosti, krásnemu a jedinečnému dizajnu a vysokému užívateľskému komfortu.

Akcia: Pri kúpe 4 ks automaticky získavate ďalšiu zdarma!!

 

Ekotaška je v súčasnosti najpopulárnejšou taškou, ktorú môžete mať vždy pripravenú k použitiu - pri každodenných nákupoch, na cestách, dovolenkách, v kaviarni, návštevách...

 

Tašku nájdete na: http://www.bratizlava.sk/?p=6008

 

S neekologickými, večne sa trhajúcimi igelitkami a nevkusnými obrovskými nákupnými taškami ste sa doteraz len zbytočne trápili. Táto maličká a sexi skladacia taška vám však už nezaberie takmer žiadne miesto. Dá sa veľmi jednoducho a rýchlo zložiť a pohodlne prenášať v kabelke, vo vrecku, na kľúčenke. V prípade potreby ju môžete kedykoľvek rozložiť a pred vami je veľká priestranná taška, ktorú môžete nosiť v ruke alebo prehodenú cez rameno.

 

Zároveň je aj štýlovým módnym doplnkom v dvoch tvarových úpravách a farebných motívoch. V darčekovom balení ňou môžete potešiť aj vašich najbližších. Najmä ženy ocenia originálny a praktický dar v podobe pekne vyzerajúcej ekotašky – či už zloženej, rozloženej alebo naplnenej po nečakaných nákupoch. Zbalená v kabelke bude nielen nenápadná, ale aj vždy pripravená k pohotovému použitiu. Niektorých možno poteší, že pojme až 6 fľašiek vínaJ (12 kg). Je taktiež vhodná ako nositeľ vašej reklamy – na jej bočné vrecko môžete umiestniť firemné logo alebo obrázok V neposlednom rade je táto taška nedoceniteľným pomocníkom vďaka svojmu opakovanému použitiu.

 

Za svoju pevnosť a vysokú životnosť ústretovú voči prírode vďačí recyklovateľnému a vysoko odolnému materiálu. Bez problémov ju tak môžte prať v práčke na 30°C – a za chvíľu je už pripravená k ďalšiemu použitiu.

 

Kúpou tejto sexi ekotašky potešíte nie len seba, či vašich priateľov. Jej používaním prispejete k ekológii, šetreniu životného prostredia a zároveň si uľahčíte starosti s každodennými nákupmi.

Čítané: 529 x