Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Bezplatná inzercia pracovných ponúk

Datum: 24.06.2011

Pracovný portál presbium.sk vám ponúka jednoduché a efektívne služby, vďaka ktorým si nájdete PRÁCU rýchlo a pohodlne. Komentujte a zdieľajte ponuky práce cez facebook a získajte tak viac informácií o vašej budúcej práci, alebo o spoločnosti, v ktorej chcete pracovať.

Pracovný portál presbium.sk vám ponúka jednoduché a efektívne služby, vďaka ktorým si nájdete PRÁCU rýchlo a pohodlne. Komentujte a zdieľajte ponuky práce cez facebook a získajte tak viac informácií o vašej budúcej práci, alebo o spoločnosti, v ktorej chcete pracovať. Vytvorte si profesionálny životopis, aby vás mohli zamestnávatelia kontaktovať podľa vášho vzdelania a skúsenosti... Jednotlivé ponuky práce si môžete nechať posielať pomocou agenta práce na váš e-mail.

Pracovný portál presbium.sk ponúka spoločnostiam, ktoré hľadajú zamestnanca efektívne a lacné služby ako: rýchla a jednoduchá inzercia pracovných ponúk – bezplatne. Na základe vyplnenia a uverejnenia pracovných ponúk vás budú kontaktovať len relevantný uchádzači. Spoločnosti môžu vyhľadávať uchádzačov v databáze životopisov, alebo si relevantné životopisy môžu nechať posielať na e-mail.

Čítané: 526 x