Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Aj TV program je už online

Datum: 13.07.2011

Potrebujete mať vždy prehľad o tom, čo, na akej stanici a kedy sa v televízii vysiela? Bez TV programu sa nezaobídete.

Televíznych staníc je v dnes veľmi veľa, priveľa na to aby ste si zapamätali, kedy sa Váš obľúbený seriál vysiela na jednej, kedy obľúbená relácia na druhej stanici a podobne.

Ale ani s TV programom na stolíku nemáte prehľad vždy. Klasický program na papieri, ktorý býva súčasťou novín a rôznych magazínov obsahuje síce všetky potrebné informácie, ale nie vždy sa naozaj aj dočítate, čo potrebujete. Ak náhodou neviete, kedy a kde sa Vaša obľúbená relácia vysiela, ako ju nájdete? Budete si čítať program na celý týždeň, na každý deň a pre každú stanicu? To hádam nie!

Práve toto je jedna z výhod TV programu online.

TV program online Vám vďaka jednoduchej štruktúre poskytuje prehľad o vysielacom programe v každom čase. Môžete si vybrať, či máte záujem o programy práve vysielané, alebo či chcete zistiť, čo bude v telke večer. TV program na každý deň až na dva týždne dopredu.

A ak teda chcete vyhľadať vysielací čas a stanicu pre konkrétnu reláciu, stačí jej názov zadať do prázdneho pola a po kliknutí na ,,hľadať“ sa ihneď dozviete, čo potrebujete.

TV program online je dostupný pre každého, kto má internetové pripojenie, nie je to výsada mladých ľudí.

Stačí kliknúť na tvprogram-online.sk.

 

Čítané: 594 x