Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Online web chat

Datum: 14.07.2011

Chat a zoznamka na wline.eu, to je svet diskusií, priateľov a zábavy. Prvým krokom je ako na každom chate registrácia ktorá však trvá len okamih a potom už chat patrí len Tebe a kamarátom. Súčasťou služieb je aj zoznamka pre všetkých ktorí hľadajú toho pravého a špeciálna erotická zoznamka ktorá je však k dispozícii len pre užívateľov nad 18 rokov...

Chatovanie prebieha v chatovacích izbách vytvorených podľa potreby užívateľmi. V každej izbe prebieha chat na inú tému a väčšinou sa môžeš zapojiť do už prebiehajúceho chatu – ak náhodou nebol nastavený ako súkromný chat. Súkromie nadovšetko takže do súkromného chatu nemá prístup nikto nepovolený. Chat aj zoznamka sú skvelé miesto nielen pre nesmelých.

 

Wline však nie je len chat – pre niektoré diskusie, otázky, problémy je vhodnejšie fórum. Pozri si o čom sa diskutuje na fóre a zapoj sa do diskusie alebo vytvor novú tému. Ďaľšou možnosťou sebavyjadrenia sú wlogy, pod týmto tajomným názvom sa neskrýva nič iné ako šikovný blogovací nástroj. A komu by bolo všetko málo môže čítať, hodnotiť a pridávať vtipy do galérie vtipov.

 

Hry na stiahnutie do mobilu aj online hry sú ďaľším spestrením ponuky na wline.eu. Vďaka java programu wLove ľahko zistíš akú máš šancu na nový vzťah, wLife Ti prezradí kým si bol v minulom živote a Wline Messenger je program zdarma na prijatie a odoslanie pošty. Wline chat je medzinárodný takže zábava prebieha nielen v slovenčine.

Čítané: 670 x