Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Pre preklady a tlmočenia odporúčame spoločnosť Translata

Datum: 24.07.2011

Na Slovensku zastupujeme medzinárodnú developerskú a investičnú spoločnosť Ballymore, ktorá na nábreží Dunaja v tesnej blízkosti historického centra Bratislavy dala postaviť polyfunkčný komplex EUROVEA. 

Na Slovensku zastupujeme medzinárodnú developerskú a investičnú spoločnosť Ballymore, ktorá na nábreží Dunaja v tesnej blízkosti historického centra Bratislavy dala postaviť polyfunkčný komplex EUROVEA. Pri prezentáciách tohto projektu bola dodávateľom prekladateľských a tlmočníckych služieb firma Translata, spol. s r.o. a keďže sme s jej službami boli nadmieru spokojní, tak ju odporúčame aj Vám.

Preklady

V plánovacej etape ako aj počas výstavby sme potrebovali v maximálnej možnej miere spropagovať všetky možnosti využitia súboru bodov – kancelárske a obchodné priestory, byty, miesta na zábavu a oddych. Translata nám zabezpečila anglické preklady:

  • technickej dokumentácie na vydanie stavebného povolenia,
  • korešpondencie medzi vedením našej materskej spoločnosti a slovenskými úradmi,
  • prezentačných materiálov pre tlač,
  • tlačových správ o projekte a investorovi.

Tlmočenia

V mediálnej kampani projektu bola zaradená aj konferencia a Translata v rámci nej robila simultánne tlmočenia. Príjemne nás potešilo, že nám k tomu ponúkli aj komplexnú tlmočnícku techniku.

Výhody

EUROVEA stojí a my pokračujeme ďalej v spolupráci s Translatou. Sme spokojní s jej službami, poskytuje ich rýchlo a za prijateľné ceny. Preklady robí pomocou tzv. CAT programu,  ktorý uloží zdrojový (anglický) a preložený (slovenský) text. Vytvorila pre nás vlastný slovník, a preto nám už pri ďalších objednávkach nefakturuje plnú sumu za už preložené vety resp. slovné spojenia. Jej tlmočníci majú profesionálny prístup a sú vždy dôstojne oblečení. Výhodou pre spoločné obchodné stretnutia je aj skutočnosť, že jej kancelárske priestory sa nachádzajú kúsok od sídla našej firmy na opačnom brehu Dunaja v petržalskom Aupark Tower.

 

Čítané: 619 x