Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Keď Alicia potrebovala pomoc s párty stany

Datum: 05.08.2011

Mobilné toalety a párty stany tak toto všetko sú potrebné veci, bez ktorých by sme si žiadnu veľkú akciu nevedeli predstaviť. Mať zaistené minimálne tieto tri veci pri poriadaní veľkej akcie je prvou prioritou poriadateľov festivalov.

Mobilné toalety a párty stany tak toto všetko sú potrebné veci, bez ktorých by sme si žiadnu veľkú akciu nevedeli predstaviť. Mať zaistené minimálne tieto tri veci pri poriadaní veľkej akcie je prvou prioritou poriadateľov festivalov.

Mnohí z nás ani nevedia, aké je to náročné všetko dať dokopy a na nič nezabudnúť. V niektorých prípadoch si poriadatelia  vyberajú rôzne firmy, ktoré nie sú kvalifikované a nie vždy sa im akcia vydarí tak, ako chceli len skrz nesprávne postavenému párty stanu.

Presvedčila sa o tom aj moja kamarátka Alicia, ktorá dostala za úlohu zorganizovať festival na veľmi rozsiahlom mieste s nerovnomerným povrchom, čo bol trošku problém, keďže aj na umiestnenie toalety treba prevažne rovný povrch, aby sa nestalo, že ak bude fúkať vietor, tak sa prekotí.

Prenájmom mobilných toaliet sa zaoberalo veľmi veľa firiem a ona nevedela, ako si má poradiť. Väčšina ponúkala dovoz, inštaláciu, dezinfekciu, odvoz a ďalšie potreby. A tak sme spolu začali vyhľadávať firmy na internete, ktoré by boli cenovo aj podmienkovo výhodné. Samozrejme, boli aj firmy, ktoré ponúkali svojich služieb viac, ale našli sa aj také, ktoré ponúkli úplne málo.

V Bratislave sa nám podarilo nájsť firmu, ktorá mala všetko, čo sme potrebovali. Deň pred festivalom doniesli všetky potrebné veci – stany a toalety. Všetko priviezli naraz v stanovený čas na dohodnuté miesto. Stany rozložili na miesta tomu určené, hneď po vymeraní priestoru a  toalety vyčistili, dezinfikovali a porozkladali. Spravili všetko, čo bolo treba a na festivaly a iné akcie si objednáva už len od tejto firmy.

Najväčším plusom pre ňu bolo, že všetko vybavila rýchlo cez internetovú objednávku, že tým netrávila celé dni pri telefóne a všetko prebehlo veľmi rýchlo a spontánne. Tak isto aj obchodný zástupca bol veľmi príjemný a zamestnanci firmy majú veľmi príjemné jednanie a vystupovanie. A práve preto teraz organizátorom veľkých podujatí a rôznych festivalov doporučuje, aby si pre prenájom párty stanov a mobilní toaliety vybrali práve túto firmu. 

Čítané: 677 x