Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Lety a letenky výhodne

Datum: 05.08.2011

Získajte i Vy lacné letenky a lietajte do celého sveta už za pár eur! Kliknite na náš portál. Vy nám poviete kam, my Vám povieme s kým. Rýchlo, jednoducho, pohodlne! Vyskúšajte to už dnes.

Verte či nie, letenky jednotlivých leteckých spoločností sa môžu líšiť aj o stovky eur, preto nie je jedno, s kým lietate. Aby ste vždy získali tú najvýhodnejšiu letenku, jediná cesta je porovnávanie. Porovnávať však cenu letenky ,,ručne“ je zdĺhavé a neefektívne, preto čoraz viac ľudí začína využívať služby porovnávacieho systému, ktorý nájdete aj na našom portáli.

Najlacnejšie letenky sú len pár minút času ďaleko. Zadajte do systému požadované údaje, vyberte si z ponuky a rezervujte si letenky online. Ušetríte čas i Vašu peňaženku.

 V prvom kroku do systému zadáte základné parametre letu – odkiaľ, kam a kedy. Ak taký let existuje, systém Vás pustí do druhého kroku, v ktorom informácie spresníte a doplníte. Tretí krok tvorí samotný výber z ponuky, ktorá sa Vám zobrazí do pár sekúnd. Všetky ponuky na jednom mieste, od najlacnejších leteniek po najdrahšie. Pri každej leteckej spoločnosti máte cenu a informácie o letenke.

Lacné letenky do celého sveta získate vďaka porovnaniu online. Vyberte si z ponuky tú najvýhodnejšiu pre Vás a rezervujte si lacné letenky online.

Čítané: 639 x