Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Technický dozor nad tvorbou webstránky

Datum: 01.10.2010

Internet je pojem, ktorý je v dnešnej dobe často skloňovaný. Jeho široké využitie a ľahká dostupnosť je výborným prostriedkom ako zviditeľniť svoju firmu. Stačí ak si vytvoríte, prípadne, ak si dáte vytvoriť webstránku a verejnosť sa o Vás dozvie.

V praxi to vyzerá nasledovne: asistentka dostane od svojho šéfa za úlohu nájsť firmu, ktorá by mala pre nich niečo zaobstarať. Ponuky nebude hľadať v papierových inzertných novinách, ako sa to robilo kedysi, ale otvorí si vyhľadávač, napríklad  google a dá si nájsť firmu, ktorá danú službu poskytuje. Následne klikne na jeden z prvých odkazov a firma, ktorá sa na spomínaných prvých pozíciách nachádza, dostane zákazku...

 

Na to, aby sa firemná web stránka na tie prvé pozície dostala a danú sekretárku zaujala, musí byť perfektne nakódovaná, zalinkovaná a obsahovo správne navrhnutá, inak nebude úspešná. Práve preto treba dobre zvážiť, komu dáte takúto stránku urobiť.

 

Ak sa v tvorbe webových stránok nevyznáte, veľmi ťažko zistíte, kto Vám stránku urobí kvalitne a hlavne ťažko si to skontrolujete. Práve preto existuje služba, ktorá vám zabezpečí kontrolovanie webstránky priamo počas jej tvorby, jej následné opravy a editovanie reklamných kampaní. Takže Vaša webstránka bude stopercentne kvalitná, bude dobre zarábať a hlavne Vám prinesie potrebné zviditeľnenie.

Čítané: 727 x