Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Výhra na dosah ?

Datum: 04.06.2015

Čo keď vám poviem, že máte možnosť vyhrať niekoľko miliónov eur, uveríte mi? Poviete si, že to je nemožné, že nemáte šťastie vyhrať ani len desať eur na kúpu základných potravín, nie to ešte nejaké milióny, za ktoré by ste si mohli kúpiť nejedno Ferarri. Opak je však pravdou, ak investujete pár eur na kúpu tiketu do športky, máte neuveriteľnú šancu vyhrať niekoľko ciferné číslo. Neváhajte ani minútu!

Či Talian, či Slovák, či Čech, vyhrať môžete 

Predstavte si jedného sympatického Taliana, ktorý momentálne sedí v kaviarničke kdesi pri mori, alebo v centre Ríma a zistí, že by bolo treba doplniť financie na účet. Čo spraví? Nepôjde do banky, ale pôjde podať tiket. Potom pri losovaní zistí, že netrafil tie správne čísla. Nič to, tiket podá niekedy inokedy.

Čo to má spoločné s vami? Ako je možné, že sa zvyšuje šanca pre vás, keď vy ste Slovák a on Talian? Verte, či neverte, ale tým, že tento Talian nevyhral sa zvyšuje šanca pre vás.

 

Zahrajte si eurojackpot na internete a pritiahnite svoje šťastie. Držte si palce. Ak sa vám to podarí tak vás môžeme privítať v klube miliardárov! Vyhrať môžete aj v športke, ktorá má tiež rozšírenú tradíciu, a hlavne u bratov Čechov.

6 správnych čísel 

V Čechách je rozšírená najmä klasická lotéria športka. Históriu má už veľmi dlhú, ešte za čias našich babičiek, takže sa nemusíte obávať, že vás oklamú o peniaze, ktoré by ste vyhrali. Chce to však dobre tipovať. Vašou úlohou je trafiť 6 správnych čísel, počkať, kým sa guličky dokrútia a ak sa budú čísla zhodovať s vašimi, výhru máte v kapse. Predstavte si tú eufóriu, ktorá by nastala, keby ste vyhrali? Viete si to predstaviť? Tak čo ešte sedíte doma? Choďte tipovať!

 

Ste skeptický voči tipovaniu? 

Vyvedieme vás z omylu. Netreba sa báť riskovať, neprídete prakticky o nič. Pár eur, čo investujete do kúpy tiketu vás nevytrhne z biedy. A ak by nebodaj, tak stačí naklikať na internete, vyhľadať si online kasína a je to. Oboje možnosti sú dobré. Niekto skôr preferuje kúpu tiketu, niekto si nakliká na internete. Každý sme iní, ale verte, oboje sa vám vyplatí.

 

Čítané: 3673 x