Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

PretaShop - systém pre správu e-shopov

Datum: 16.06.2015

PrestaShop - pod týmto názvom sa skrýva profesionálny open-source systém slúžiaci na prevádzku internetových obchodov. V roku 2010 dokonca dostal prestížne ocenenie Open-Source Award v kategórii e-commerce. PretaShop je celosvetovo používaný systém, ktorý sa pýši mnohými prednosťami. V nasledujúcich riadkoch si jeho nesporné výhody prezradíme.

Systém PrestaShop uzrel svetlo sveta v roku 2007. V tom istom roku bola založená aj komunita, ktorá pracuje ako poradca a technická podpora na oficiálnom fóre tohto systému. PrestaShop je založený na systéme prídavných modulov, ktoré sľubujú pestrú škálu funkcií. Môžete si tak nastaviť e-shop podľa svojich potrieb a požiadaviek.

Niektoré moduly sú obsiahnuté už v základnej inštalácii PrestaShopu. Jedná sa predovšetkým o SEO modul a modul na export do českých a slovenských porovnávačov tovaru. PrestaShop dáva predajcovi možnosť nastavenia multijazyčného obchodu s vlastným skladom, fakturáciou voľbou dopravy a platby, akcie a zľavové kupóny s prepojenie na sociálne siete, a veľa ďalších skvelých modulov. Tešiť sa môžete na pestrú škálu šablón na špičkovej úrovni, ktoré umocnia kvalitu vášho e-shopu.

Výhody PrestaShopu

PrestaShop je bezplatný systém slúžiaci k správe internetových obchodov. Bezplatnosť je jeho predná výhoda, ktorú ocenia najmä obchodníci s obmedzeným rozpočtom na realizáciu e-shopu. Ďalej sľubuje ľahkú a jednoduchú administráciu, pričom nepotrebujete žiadne znalosti z oblasti programovania. Plnohodnotná platforma, ktorá je úplne zadarmo, ponúka prepracované a efektívne riešenie v hodnote niekoľko tisíc euro. Čaká na vás bohatá ponuka šablón, ktorá uspokojí aj vaše predstavy.

Hovoríte si, že zriadenie internetového obchodu nemôže byť jednoduchšie? Ale môže. Spoločnosť EXOhosting.sk, kde si môžete objednať výhodný neobmedzený hosting, sprostredkuje inštaláciu PrestaShopu jedným jediným kliknutím.

PrestaShop je populárnym open-source systémom pre správu e-shopov, ktorý umožňuje obchodníkom vytvárať a riadiť svoje online obchody s rôznorodými funkcionalitami. Jeho flexibilita a možnosť prispôsobenia ho robia obľúbenou voľbou pre e-shopových majiteľov. Pre účinnú správu e-shopu je však tiež dôležité mať spoľahlivé úložisko pre dôležité dáta.

Tu prichádza do hry cloud storage - cloudové úložisko. Cloud storage umožňuje užívateľom ukladať a zálohovať svoje dáta online na vzdialených serveroch. Pre e-shopy môže byť výhodné integrovať cloudové úložisko s PrestaShopom. To zabezpečuje bezpečné a spoľahlivé ukladanie dôležitých informácií o produktoch, objednávkach a zákazníkoch. Táto kombinácia umožňuje efektívnu správu e-shopu a prístup k dátam z akéhokoľvek miesta prostredníctvom internetu, čo je dôležité pre rýchlu a účinnú obsluhu zákazníkov.

Čítané: 4805 x