Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Neviete programovať? Nevadí. Aj tak si môžete vytvoriť vlastný web

Datum: 12.12.2016

V súčasnej dobe vládne svetu celosvetová sieť internet, a preto si veľa spoločností aj drobných podnikateľov uvedomuje dôležitosť webových stránok. Aby ste sa vo virtuálnom svete prezentovali v tom najlepšom svetle, potrebujete atraktívnu webovú stránku s relevantnými informáciami.

Ak nemáte dostatok peňažných prostriedkov, aby ste tvorbu webovej stránky zverili do rúk profesionálnej spoločnosti, ponúka sa vám špeciálna online platforma. Prostredníctvom nej vytvoríte vlastnú webovú stránku, bez toho aby ste vedeli programovať.

Aby webstránka zaujala potenciálnu klientelu, mala by dokonale vystihovať činnosť vášho podnikania. Určite by nepôsobilo reprezentatívne, keby ste prevádzkovali kaderníctvo a mali na stránke obrázok automobilu.

EXOWEB je jednoduchý systém pre tvorbu webu

Aj keď nemáte základné znalosti v programovaní, môžete si vytvoriť webovú stránku, a to prostredníctvom systému EXOWEB. Nespornou výhodou je, že nepotrebujete žiadny špeciálny softvér. Vo svojej podstate si vystačíte len s internetovým prehliadačom, a to nielen v počítači, ale aj v tablete či mobile. Jednoduchá je aj následná správa stránky, pričom prostredie je úplne jednoduché a intuitívne.

Dôležitou požiadavkou u webových stránok je, aby boli responzívne, teda zobrazovali sa prijateľne aj na prenosných zariadeniach. EXOWEB túto vlastnosť spĺňa. Tiež budete mať k dispozícii unikátnu doménu, e-mailovú adresu, dostatočný priestor, možnosť blogu a podobne. Pre náročnejších zákazníkov sú pripravené balíčky s internetovým obchodom a s vedením štatistík v Google Analytics.

Vyskúšať si môžete testovaciu verziu počas 14 dní úplne zadarmo. Potom sa mesačný poplatok pohybuje od 3,90 eur do 9,80 eur. Samozrejme záleží na tom, aké služby potrebujete. Vytvorte si webovú stránku, s ktorou porazíte konkurenciu.

Čítané: 4739 x