Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Moderná / Responzívna webstránka – ako na to?

Datum: 13.06.2017

Rozhodli ste sa pre tvorbu webovej stránky, no jednou z vašich požiadaviek je najmä to, aby bola responzívna? Čo vlastne responzívnosť znamená? Ak je webstránka responzívna, znamená to, že sa vie automaticky prispôsobiť zariadeniu, na ktorom je zobrazovaná. 

Poskytuje množstvo výhod, aj keď treba uznať, že tvorba takejto webovej stránky je o niečo náročnejšia, hlavne z hľadiska času, no jednoznačne sa to vyplatí! Veď väčšina z nás si v dnešnej dobe prezerá stránky nielen z notebooku, ale aj ostatných zariadení, a práve preto význam takýchto webov neustále rastie.

Tvorba moderného webu – ľahko, rýchlo a z akéhokoľvek zariadenia!

Tak ako už bolo spomenuté, responzívna webstránka v podstate umožňuje rozpoznať parametre zariadenia ako je tablet, smartphone, iPhone či iPad a prispôsobiť tomuto zariadeniu rozloženie navigačných prvkov, obsah či veľkosť obrázkov. Medzi prednosti moderných webov patrí predovšetkým pohodlnejšie prezeranie, prehľadnejšie ovládanie, menej prvkov, zredukovaný obsah, celkové zjednodušenie webovej stránky a nepochybne i ľahké prepnutie na klasickú verziu. EXOWEB je moderný nástroj na tvorbu i úpravu webstránok, vďaka ktorému vytvoríte moderný e-shop, blog či web vašej firmy, pričom celý tento úkon zvládnete vykonať z počítača, tabletu, ba dokonca mobilu! A ako na to?

Editor, ktorý vám pomôže vytvoriť webstránku

EXOWEB je pracovné prostredie na tvorbu webstránky, čiže vašou úlohou je zakúpiť si platenú verziu alebo vyskúšať bezplatnú verziu na 2 týždne, pričom sa za tento čas rozhodnete, či vám nástroj vyhovuje alebo nie. Následne sa zaregistrujte a budete postupovať podľa jednotlivých krokov, v rámci ktorých sa môžete skutočne vyhrať s tvorbou webu, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky!

Vedeli ste, že ... ?

Vedeli ste, že responzivita pomáha vo výsledkoch vyhľadávania? Dalo by sa povedať, že v dnešnej dobe ide už o akúsi nutnosť, ktorá nielen prispôsobuje vzhľad webu na mobilných zariadeniach, ale tiež umožňuje umiestniť váš web vo vyhľadávaní na tie najlepšie pozície! Zvýšte návštevnosť vašej webstránky, stiahnite si zadarmo ebook na tvorbu responzívnej web stránky pomocou nástroja CMS EXOWEB https://www.exohosting.sk/ako-si-vytvorim-webstranku-ebook-zadarmo  a nechajte sa inšpirovať od profesionálov! 

Čítané: 3719 x